OVO JE MAGIJA! Šejla Zonić zapevala sa Mirzom Selimovićem, publika na ivici suza (VIDEO)

Pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović i učesnica aktuelne sezone Šejla Zonić nastupali su zajedno pre nekoliko dana na jednoj proslavi, a mnogi tvrde da su priredili pravu magiju.

Mirza je u jednom momentu najavio koleginicu, a ono što je rekao izmamilo je pevačici osmeh na licu.

šejla i mirza

Šejla Zonić zapevala sa Mirzom Selimovićem, publika na ivici suza

-Jedna od favorita u „Zvezdama Granda“, naravno – rekao je Mirza.

Oni su zatim zajedno otpevali nekoliko dueta, dok je publika uživala u njihovom glasu i emociji koju su podelili sa njima.

šejla mirza

Sve momente ovog nastupa zabeležio je Šejlin suprug koji je sa ponosom snimao i fotografisao sve detalje sa ovog nastupa.

šejla zonić

Podsetimo, Šejla je nedavno za Grand govorila o odnosu sa suprugom i otkrila koliko joj izabranik pomaže u karijeri.

-Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– rekla je ona.

šejla zonić

Inače, nedavno je i Šejlin suprug govorio za naš portal, a tada je priznao da ju je upravo on nagovorio da se prijavi za takmičenje.

– Ona je bila neodlučna mesecima, na kraju sam odustao i pitao sam je samo jedno: „Ljubavi, da li želiš da budeš muzičar umetnik ili da muziku gledaš kroz biznis i umetnost?“. Kroz biznis zna se šta to sa sobom nosi, putovanja, finansije,simpatije, a kao umetnik koliko god to zvučalo ružno preživljavanje– rekao je Armin za Grand.

BONUS VIDEO – Šejla Zonić i Zvezdama Granda i suprugu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković