Saznajemo! Ksenija Tanu sprema veliko iznenađenje: „Jesam li kao original“ (VIDEO)

WhatsApp Image 2023 08 04 at 19.39.59

Finalistkinja „Zvezda Granda“ Kseniya Tanu sprema veliko iznenađenje za publiku, a ekipa Granda saznaje da će uskoro objaviti svoj prvenac.

Pevačica je ušla u studio gde piše novu pesmu, ali je ponela inspiracija da uradi obradu pesme Dina Merlina kao uvod u ono što nas uskoro očekuje.

WhatsApp Image 2023 08 04 at 19.39.58

Trenutno je u Podgorici sa porodicom gde svaki trenutak koristi da se posveti muzici, i radi na novim projektima o kojima nije želela previše da otkriva, ali sudeći po njenom osmehu sprema nešto zanimljivo.

Ksenija se obratila pratiocima na društvenim mrežama, a poruka koju je napisala u opisu videa izazvala je lavinu komentara i pozitivnih reakcija.

-Napisala sam pesmu, a onda sam u slobodno vreme odlučila snimiti mini-kaver, svidela mi se pesma Ukratko, volim pevati pesme jer se osećam kao da ne razmišljam jesam li kao original. U čemu je onda tvoja posebnost i razlika od izvedbe pesme u originalu, ako ideš potpuno isto, nota za notom. Malo svoga nikad ne škodi. Vaše mišljenje? – napisala je ona uz video.

Podsetimo, pevačica se nakon finala osvrnula na rad sa mentorkom Marijom Šerifović za koju je imala samo reči hvale.

-Marija mi je uvek davala savete koji su za mene bilu ključni, baš onda kada su mi bili potrebni. Davala mi pozitivnu energiju koju sam ponela na scenu. Znala sam da je uzmem od nje, jer je njena energija neverovatna. Uvek me je bodrila– rekla je Ksenija.

BONUS VIDEO – Kseniya Tanu nakon finala:

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković/S.Ćumić