Login/Registracija

Ibro Bublin otkrio kakve devojke voli: „Možda delujem kao statičan dečko, ali…“ (VIDEO)

ibro bublin 9 ok

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Ibro Bublin važi za jednog od napoželjnijih pevača na našoj javnoj sceni.

On je krije da mu devojke prilaze na nastupima, a jednom prilikom je za Grand otkrio kako reaguje kada mu se dogodi takva scena.

e0369b5cf4c5867d26fbb53c3def21b1b18024b6

Od prvog momenta kada pojavio na sceni, Ibro je važio za miljenika devojčica, a one su mu i danas najveća publika na nastupu.

-Prilaze mi lude devojke, kada kažem lude mislim na to da su lude u pozitivnom smislu jer ja napravim takvu atmosferu. Možda delujem kao da sam statičan dečko, ali sa druge starne imam i volim energične nastupe – rekao je on jednom prilikom za Grand.

c6812caad476120e128c5a63751add214a641b54

Pevač je takođe rekao da je sa nekoliko devojaka u kontakt stupao i preko društvenih merža, ali se te priče nisu zavšile pozitivno.

-Upoznao sam neke i preko mreža, ne mogu da se pohvalim da je to baš često, retkost je, ali jesam. Ne mogu da kažem da se to završilo slavno, ali na nekoj sredini. Ja nisam imao mnogo partnera u svom životu, ali ono što sam imao, i dalje sam u dobrim odnosima. Ne znam da li može na prste jedne ruke nabroje, neko sam ko kad zavoli to bude onako kako treba – kazao je on nedavno.

BONUS VIDEO: Vožnja sa Ibrom Bublinom:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković