Ksenija Tanu ne prestaje da oduševljava svojom pojavom, na mrežama podelila video koji je izazvao lavinu komentara (VIDEO)

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJ BELORUSIJA 96

Ovogodišnja finalistkinja „Zvezda Granda“ iz Belorusije Ksenija Tanu je pokazala da poseduje neverovatnu energiju, stav i pevačke vrline. Ova mlada pevačica je od prvog do poslednjeg nastupa pokazala izvanredan napredak, a njena mentorka nije krila koliko je ponosna na nju, pa je i prokomentarisala jednom:

-Ksenija, sve si ovo zaslužila. Ti si jedan ozbiljan zmaj! – rekla je Marija.

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJ BELORUSIJA 23

Njeni kvaliteti su višestruki, sa sigurnošću je iznela svaki scenski nastup, iako nije razumela najbolje srpski jezik demonstrirala je impresivno umeće i snalažljivost koji su primećeni i podržani do samog kraja. Stekla je velike simpatije i bila jedna od favorita za pobedu. O teškoći učenja stranog jezika govorila je jednom prilikom:

-Bilo je strašno, svaki put kad idem na scenu osećam tremu jer ne znam jezik. Počela sam da idem na časove srpskog, učila sam tekstove pesama, pod jastuk stavljala papire sa stihovima– priznala je Ksenija i dodala da joj je sve lakše uz porodicu.

-Suprug mi je velika podrška. On zna da je muzika moj život. Počela sam da pevam sa pet godina, učestvovala sam na takmičenjima ranije, ali kada sam osnovala porodicu zapostavila sam pevanje. Sada se osećam spremnom. Pišem tekstove i muziku i nema razloga da to sve završi u smeću. Želim da budem pevačica.

KSENIYA TANU ok

Ksenija se istakla i svojom nesvakidašnjom lepotom, divnom figurom, prelepim osmehom i autentičnim stajlinzima, a na društvenim mrežama pratioci naširoko hvale njen izgled i časte je komentarima.

Na svom Instagram profilu podelila je video nalik kratkom filmu, na kome izgleda poput svetske glumice, svojom elegantnošću, prefinjenim pokretima plesala je dok ju je sunce mazilo, a osmeh je jedan od njenih glavnih aduta. Pokazala je kakav stas treba da poseduje mlada dama, koja je ostvarena u ulozi majke i supruge a izgleda poput devojčurka. Njen video odiše jakom ženstvenošću i šalje snažnu poruku slobode i življenja punim plućima.

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJA BELORUSIJA 16

Ksenija je nedavno ispričala kako je mentorka Marija Šerifović bila njena velika podrška tokom celog takmičenja, a otkrila je i po čemu će pamtiti ostvarenu saradnju.

-Marija mi je uvek davala savete koji su za mene bilu ključni, baš onda kada su mi bili potrebni. Davala mi pozitivnu energiju koju sam ponela na scenu. Znala sam da je uzmem od nje, jer je njena energija neverovatna. Uvek me je bodrila– rekla je Ksenija.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K. Munja/ instagram,
Autor: J.R.