Login/Registracija

Saša Popović uručio kjučeve od automobila pobednici: „Ponosan sam, sad kad se pojaviš u Strumici…“ (FOTO)

0A0A9841

Kreativni direktor „Grand produkcije“ Saša Popović dodelio je danas ključeve automobila Fiat TIPO Slavici Angelovoj, pobednici „Zvezda Granda“ za sezonu 2022/23.

Popović je ključeve pobednici uručio u sklopu kompleksa „Lux 51“ koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, a na dodeli automobila našao se i Slavičin mentor Đorđe David.

0A0A9894

 -Ih, kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima, pa svi znaju da si ga osvojila pobedom u Zvezdama Granda! – rekao je s osmehom Popović, nakon čega je pobednica potvrdila da ima vozačku dozvolu i da jedva čeka da provoza automobil.

Đorđe David istakao je za Grand da je ponosan na Slavičin uspeh, a nagradu od strane Granda vidi kao olakšicu za dalju karijeru. Osim pesme, spota i kompletnog marketinga, pobednici će, kako je roker rekao, biti lakše jer će imati auto kojim će da dolazi iz Strumice za Beograd.

0A0A9863 1

Ponosan sam jer je pošteno pobedila, zasluženo je ovde i dobija ovaj lepi auto. Karijeru će graditi paralelno ovde i u Severnoj Makedoniji. dobiće pesmu, spot, gostovaće u svim našim emisijama. Verujem da mnogo više šanse ima u S. Makedoniji, jer je prva njihova pobednica. Verujem da će najveći uticaj i popularnost imati u S. Makedoniji, ali naravno da ćemo se truditi da je guramo i ovde, u BiH, Crnoj Gori.

0A0A9907

Podsetimo, Slavica dolazi iz Severne Makedonije, iz Strumice, studira medicinu, a u finalnoj noći osvojila je 88.367 glasova.

Bila je u timu Đorđa Davida koji joj je još u prvom krugu predvideo pobedu i uporedio sa Džejlom Ramović.

Slavica je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a nakon nekoliko godina svoju sreću je okušala i u „Zvezdama Granda“ gde je i trijumfovala.

Ova dvadesetejednogodišnja Makedonka se već godinama bavi pevanjem, a u slobodno vreme voli da putuje.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand