Login/Registracija

Gori Florida: Čenga u ludom provodu sa mamom Andreane Čekić, jedna pesma ih pogodila pravo u srce (VIDEO)

355220211 6259305330832607 4274715962662142175 n

Kada ljubavni plam jako zasija, tada su sve barijere preskočene, a onda kada se golupčići nađu zajedno sve puca od emocija.

Izazov ljubavi na daljinu mnogi ne uspevaju da prebode, ali kada je ljubav dovoljno jaka kao u slučaju pobednika takmičenja „Nikad nije kasno“ Amera Čengića Čenge i njegove izabranice Sonje Pralice, inače majke pevačice Andreane Čekić, tada fizička razdvojenost ne utiče na njihove emocije.

WhatsApp Image 2023 03 15 at 18.08.24 2

Ipak, prava lavina emocija pokrene se kada se dvoje sastanu posle dužeg vremena, kao što se desilo u njihovom slučaju.

Nakon što su Sonja i Čenga proveli dobar period ranog proleća u Beogradu muzičar se vratio ranije ugovorenim obavezama u Sjedinjene američke države, a mnogi su bili skeptični hoće li njihova veza uopšte opstati. Međutim, Sonja je nedavno otputovala kod svog dragog u Ameriku, a snimci koje obajvljuju na svojim profilima upravo potvrđuju da je njihova ljubav jača nego ikad.

-Nikoga ne voilim kao tebe, a sto put rekla sam… – reči su pesme Andreane Čekić koju je Čenga vozeći se kolima putevima Floride sa svojom lepšom polovinom, pevačicinom majkom Sonjom Pralicom pevao.

-Koga to volim ja više od života svog – moćan je stih koji Sonja i Čenga slušaju i pevaju u kolima zajedno, a roker je ponet emocijama uspeo i da đuska držeći volan i nogu na gasu, što mu je polazilo za rukom s obzirom da vozi automatik.

Ovaj snimak objavila je Sonja na svom Instagramu koji je prepun i njihovih zajedničkih fotografija sa plaže.

Kupidon je po svemu sudeći pogodio njihova srca u centar, a fizička razdvojenost kojoj su bili izloženi učinila je da sijaju kao na početku veze.

cenga i cekic

Čengi inače nije strano da zapeva Andreanine pesme za svoju dušu, a u jednoj emisiji je i gostovao zajedno sa njom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić