Kebina supruga iznenadila Sašu Popovića rođendanskim poklonom: „Bravo Olja, pogodila si!“ (VIDEO)

saša popović poklon

U poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ Dragan Kojić Keba, osim što je bio izuzetno kreativan i napisao pesmu kolegama iz žirija i direktoru, pevač je iznenadio Sašu Popovića rođendanskim poklonom.

S obzirom da napuđta žirijsku stolicu zbog povratka Ane Bekute koju je menjao nekoliko emisija, Keba je rešio da porani sa rođendanskim iznenađenjem za Popovića.

saša popović poklon

Dok mu je pevao stihove koje mu je posvetio, pevač je prišao Saletu i uručio mu kesu u kojoj je bio poklon.

-Na reklamu teške pare dao, stanove još nije sve prodao. A prodati, znaš li kad će biti, moraš Kebi lokal pokloniti. Sedamdeset kvadrata je dosta, pa da skočiš sa Brankovog mosta. Ajde Sale, ne budi škrtica, plače Olja, plaču i dečica. Sredićemo ti nagaznu minu, umesto Kebe, uzmi Severinu. Ćuti Sale smrknuto mu lice, ubiše ga Grandove pevačice -našalio se Keba sa Sašom, a potom nastavio da mu peva.

-Sale, brale želje su ti male, od Olje ti za rođendan evooo. Samo otvori i vidi, to ti je Olja moja poklonila za rođendan. 23. april, je l’ tako?- pevušio je Kojić, a u studiju su odmah usledile ovacije i gromoglasan aplauz.

-24. aprila mi je rođendan- odgovorio je Saša dok je sa nestrpljenjem otvarao poklon.

U kesi su bile naočare za vid koje su potpuno oduševile Sašu, te ih je odmah isprobao.

-Ti treba samo stakla da kupiš. Bravo Olja, pogodila si!- konstatovao je Keba, dok je žiri sa osmehom aplaudirao.

saša popović poklon

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Autor: J. Jović