Sanel Smolo nikada neće zaboraviti ove Bosančeve reči: „Poslušaj malo bolje, pa ćeš čuti gde grešiš“

Sanel Smolo nikada nece zaboraviti ove Bosanceve reci
Sanel Smolo nikada neće zaboraviti ove Bosančeve reči

Pevač Sanel Smolo proslavio se pre nekoliko godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i od tada njegova karijera ide samo uzlaznom putanjom. Mnogi tvrde da je uprkos iskustvu koje je imao pre takmičenja, njemu mnogo pomogao i tadašnji mentor Dragan Stojković Bosanac, a i sam Smolo kaže da njegove reči nikada neće zaboraviti.

Sanel Smolo nikada nece zaboraviti ove Bosanceve reci 2
Sanel Smolo nikada neće zaboraviti ove Bosančeve reči

Sanel Smolo nikada neće zaboraviti ove Bosančeve reči

On je nedavno u jednom gostovanju na Grand televiziji otvoreno govorio o takmičenju i priznao da je nakon učešća ostvario sve svoje snove.

-Zahvalan sam Bogu i takmičenju, nisam mogao ni da sanjam da ću jednog dana obići pola sveta. Trudim se da odradim sve ne sto, nego hiljadu posto kada nastupam. Imam srećnu porodicu, suprugu dva sina, šta više da poželim samo mogu da se zahvalim Bogu – rekao je on nedavno u emisiji „Grand Magazin“.

Sanel Smolo nikada nece zaboraviti ove Bosanceve reci 1
Sanel Smolo nikada neće zaboraviti ove Bosančeve reči

Zatim je ispričao kako je tekao rad sa Bosancem i prisetio se reči mentora koje nikada neće zaboraviti i koje mu i danas odzvanjaju u ušima.

-Kada smo radili jednu pesmu koju je Šaban snimio odavno, ja sam tu pesmu sam vežbao i mislio sam da je znam dobro. Pozvao sam Bosanca, on mi je rekao „Poslušaj bolje, obe slušalice gurni malo jače, pa ćeš da vidiš gde grešiš“. I stvarno kada sam ja poslušao, čuo sam. Kada mi je to rekao, ja sam znao da je to tako i da tako treba da se peva – zaključio je Smolo.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Sanel Smolo o saradnji sa Bosancem

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković