Login/Registracija

Sandra Mladenović priznala: „Zbog reči Snežane Đurišić bila sam u ŠOKU! (VIDEO)

Trećeplasirana učesnica prošle sezone „Zvezda Granda“, Sandra Mladenović je leto provela radno. Kako je do kraja takmičenja išla u srednju školu do sada nije imala prilike da profesionalno nastupa, ali se to promenilo.

-Ima novosti kod mene, počela sam profesionalno da radim, upisala sam Filozofski fakultet u Nišu, eto da se pohvalim. Sada od oktobra počinje sve to, pa ću videti kako ću sve to ukolpiti – kaže ona i otkriva kako se snašla na „tezgama“:

Capture 14

-To nije meni prvi put da ja tezgarim, pevala sam onako kao mlađa, ali se nikada nisam profesionalno bavila time, da mi je to posao. Navikla sam se, svuda gde je muzika, tu sam i ja.

Nakon upešne letnje sezone vreme je za nove pesme, pa nam Sandra priča da li je našla pravu numeru za nju i ko joj pomaže u odabiru pesme.

f845d0942a1e17d475e99846c85edfcedee92573

-Nisam odabrala pesme, vidite, to me svi pitaju, još nisam ušla u studio. Ponuđeno mi je nekoliko pesama, međutim, nisam pronašla među njima neku na koju bi ja kako da kažem kliknula. Nadam se da će se u nekom skorijem vremenu naći neka pesma koja će meni da se dopadne. Neke su i bile čisti narodnjaci, ali mislim da su bile lagane, ponuđeno mi je i nekoliko turbo-folk pesama, ali sam to preslušala i odbila. Pričala sam i sa nekim kolegama iz takmičenja oko dueta, ali neka to bude tajna. Neka to ostane na gledaocima šta bi oni voleli da čuju od mene i tog negog u budućnosti – dodaje mlada pevačica kroz smeh.

Njena mentorka u takmičenju je bila Ana Bekuta, a Sandra za nju ima samo reči hvale i kaže da joj je bila velika pomoć oko svega dok je takmičenje trajalo, ali i nakon toga.

-U kontaktu sam sa mentorkom. Ona je sada bila na odmoru, pa smo se dogovarale i oko pesme. Stvarno mi pomaže oko odabira pesama – rekla je Sandra i priznala koji joj je savet mentorka dala, a koji će uvek pamtiti:

Capture 15

-Dosta sam saveta dobila i od Ane i od Snežane. Ono što mi je Ana rekla, to je da uvek ostanem svoja, ja to gledam da primenim u životu uvek, ne samo o u pevanju. Kad vam neko sa toliko godina karijere i iskustva udeli neki savet, ja to poštujem, zahvalna sam joj i za svaku kritiku, svaka je zlata vredna.

Pevačica Snežana Đurišić je govorila još tokom takmičenja da je Sandra viđena za njenu naslednicu kada je pevanje u pitanju, a nedavno je i to potvrdila u jednoj emisiji. Kada je čula to, mlada pevačica je ostala u šoku.

-Verovali ili ne, to je svaki put isti osećaj, ja sesvaki put cela naježim od glave do pete. Kada je prvi put to izgovorila ja sam ostala u šoku, trebalo je da ona i ja otpevamo jednu pesmu tada zajedno, ja sam zaboravila tekst pesme. Od tog šoka ja sam sve zaboravila. U poslednjoj emisiji kada je gostovala, drugarica mi je poslala snimak, ja nisam mogla da verujem, stvarno joj hvala za sve – kaže Sandra za naš portal, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković