Login/Registracija

Mili HOĆE BEBU sa Marijom! Producent ŠOKIRAO pevačicu predlogom

Pevačica Marija Šerifović nedavno se ponovo aktivirala kada je reč o snimanju vlogova za njen Jutjub kanal, i odmah odlučila da svoje pratioce sprovede kroz prvo snimanje nove sezone emisije “Zvezde Granda“.

0db02b30261c583a671fa584d89c2d4df0fb13b8

Čim je stigla u studio na Košutnjaku sačekala ju je gomila paparaca, a nakon poziranja uputila se na druženje sa dragim kolegama iz žirija, koji su je dočekali sa osmehom i priznanjem da im je silno nedostajala.

-Najviše ste mi falile ti, Ceca i Viki, mi smo ekipica, tu ste blizu smo i ozbiljno smo za*ebani likovi. Ti lutko, ti si mi falila sa ludilom svojim, škorpija, svi kretenluci. Nadam se da ćemo ove godine biti još gori- rekao je Đorđe David na šta je Marija odgovorila da će tako biti samo još ove godine, jer ne planira više da sedi u stolici stručnog žirija.

djd

-Ne brinite se ljudi, vezaćemo je kuglom za stolicu i nema problema, tu je sa nama-poručio je roker u Marinom vlogu.

Nakon što se u čuvenom bekstejdžu isćaskala sa koleginicama Cecom Ražnatović i Viki Miljković, pored nje je seo Aleksandar Milić Mili i izneo šokantan predlog koji je Mariju ostavio u čudu.

-Kad ćemo ti i ja da pravimo bebu? To bi bio novi Majk Džekson, ili Bruno Mars ali niko da ne zna, ti to snimi za sebe- rekao je Mili sa osmehom.

mim 1

-Ti i ja? Pa ‘ajde razmisliću- vidno iznenađena odgovorila je Marija na ovaj predlog, znajući da je u pitanju samo jedna od šala njenog kolege iz žirija.

Inače, u pomenutom vlogu Marija je iznela i detalje koji se tiču početka emitovanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja o čemu više možete pročitati OVDE.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac