NOĆ ZA PAMĆENJE! Veterani POKIDALI, žiri doneo konačnu odluku, a sada ste vi na potezu! (VIDEO)

Sinoć je emtovana četrvrta po redu emisija osme sezone muzičkog takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno.

Iz subote u subotu su sve bolji takmičari, pa je žiri na sve većim mukama kada donosi odluku ko prolazi u naredni krug takmičenja.

Ekipa emisije na čelu sa voditeljima Žikom Jakšićem i Draganom Katić se potrudila da gledaoci i ovog vikenda pogledaju pravi spektakl. Orkestar „Nikad nije kasno“ je odradio svirku za pamćenje, pa su se na sceni samo smenjivali muzički zanrovi, od tvrdog roka, do narodnjaka.

ZIRI NNK NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 31 ok

Žiri je kao i uvek bio na visini zadatka. Tijana Dapčević, Tonči Huljić i naš predsednik Saša Milošević Mare su imali težak zadatak da odluče koja tri takmičara idu u naredni krug. Obzirom da su svi kadnidati bili na visini zadatka, odluka je bila jako teška.

Gledaocima se sinoć predstavilo šest veterana, dve šarmantne dame i četiri sjajna momka koji su svojim pevanjem doveli atmosfesru do usijanja.

IMG 3411

Posle dugog većanja žiri je doneo odluku da u drugi krug idu Jelena Mitrović, Amil Bišćanin, i Aleksandra Pavlović , dok je publika izglasala svog favorita- Gorana Miševa!

TAKMICARI NNK NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 11 1

Nažalost, manje sreće su imali Nermin Kalić Nero i Predrag Davidović, ali ništa nije izgubljeno. Sada su gledaoci na potezu, pa na Fejsbuk stranici emisije „Nikad nije kasno“ možete glasati za svog favorita (OVDE) i odabrati koji od ova dva momka ide u drugi krug takmičenja. Glasanje traje do ponedeljka u ponoć.

ipiccy image 24

Ako ste propustili premijerno emitovanje, emisiju možete pogledati na linku ispod teksta i obavezno glasajte za svoj favorita.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković