Login/Registracija

Sandri Mladenović se ostvario još jedan san: „Za tako kratko vreme, to je nestvarno“ (FOTO)

Legende narodne muzike Ana Bekuta i Snežana Đurišić održaće veliki koncert u Subotici 15. juna na Trgu Slobode.

Kao specijalna gošća muzičkim divama na sceni će se pridružiti prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sandra Mladenović.

Mlada pevačica se sada oglasila za Grand i otkrila da sa nestrpljenjem čeka dan kada će prvi put na nekom koncertu podeliti scenu sa muzičkim idolima.

Kako je istakla neopisiva je sreća kada samo posle godinu dana karijere ima tu mogućnost da nastupi sa savojom mentorkom iz takmičenja Anom Bekutom i omiljenom pevačicom čije je pesme najviše pevala u takmičenju Snežanom Đurišić.

-Pre svega veliko mi je zadovoljstvo što ću stati na scenu sa mojim najvećim uzorima, ljudima koji su mi bili u žiriju u takmičenju, ja sada pevam sa njima. Meni prosto nestvarno za tako kratko vreme – počela je Sandra i otkrila kako je reagovala kada je dobila poziv:

Poziv sam dobila od voditelja Siniše Medića. On je došao na ideju da organizuje Anin i Snežanin koncert u Subotici, na Trgu Slobode, pritom se setio da bih mogla i ja tu da se pojavim i da će sigurno biti divno iskustvo za mene kao nekoga ko tek počinje da se bavi ovim poslom. Pozvao me, malo smo pričali kako bi to izgledalo i šta se od mene očekuje. Naravno ja sam sa zadovoljstvom prihvatila i verujem da ćemo se lepo provesti i da će se publici dopasti program.

Mlada pevačica se ponvo javno zahvalila Grand Produkciji na svemu što je do sada učinila za nju, ali i za ono što tek sledi u nastavku njene karijere.

-Zahvalna sam na svemu što mi se do sada pružilo i na svemu što sledi, jer nema svako takvih prilika u životu i sve ovo je velika privilegija – zaključila je ona za naš portal.

Podsetimo, koncert na gradskom trgu u Subotici održaće se u četvrtak 15. juna sa početkom u 20 časova. Ceo program dodatno će ulepšati voditeljka Dragana Katić zbog čega se Subotičani posebno raduju.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković