Pored Zvezda Granda niže uspehe: Đula Drini proglašena za pevačicu godine (FOTO)

djula drini nagrada za pevacicu godine
Đula Drini proglašena za pevačicu godine

Mlada i talentovana pevačica Đula Drini privukla je veliku pažnju već nakon prvog nastupa u „Zvezdama Granda“ ove sezone, a i pored takmičenja niže uspehe i osvaja nagrade.

On njenom talentu ne prestaje da se priča i piše širom Balkana, a pre nekoliko dana Đula je ovojila prestižno priznanje za pevačicu godine, dok se svojim uspehom pohvalila na društvenim mrežama.

DJula Drini proglasena za pevacicu godine
Đula Drini proglašena za pevačicu godine

Đula Drini proglašena za pevačicu godine

Hvala organizatorima na pozivu! Bila mi je čast prisustvovati ovakvoj večeri gde mi je uručena nagrada za Pevačicu godine 2023. – napisala je ona uz nekoliko fotografija.

DJula Drini proglasena za pevacicu godine 2
Đula Drini proglašena za pevačicu godine

U komentarima su se samo nizali pozitivni komentari njene publike, a svi tvrde da je nagrada završila u pravim rukama.

Inače, ova nagrada se dodeljuje svake godine od „Muzičke estrade Niš“, a jedna od ranijih dobitnica je i nekadašnja učesnica Sandra Mladenović.

Podsetimo, Đula je ove godina privukla veliku pažnju u „Zvezdama Granda“, a pretežno peva numere Šemse Suljaković koja se pre nekoliko dana oglasila putem društvenih mreža i pružila veliku podršku mladoj koleginici.

-Hvala ti na ovom divnom nastupu, srećna sam što si odabrala moju pesmu „7000 suza“ i što je tako strastveno pevaš. Želim ti puno uspeha, lepotice! – napisala je Šemsa.

BONUS VIDEO – Nastup Đule Drini u Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković