„Sve je čista desetka“, Sandra Mladenović nastavila da niže uspeh na fakultetu: „Ko hoće, nađe način“ (VIDEO)

Od kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“ pre dve godine, Sandra Mladenović važi za mladu devojku koja daje dobar primer svojoj generaciji.

Naime, nakon takmičenja stekla je veliku popularnost, snimila dva hita, ali ni u jednom momentu nije zapostavila obrazovanje.

Sandra Mladenović o poslu i fakultetu

SANDRA MLADENOVIC GP SNIMANJE 18032024 FOTO MUNJA 6

Uporedo sa nastupima i drugim poslovnim obavezama, Sandra studira, a kako je nedavno rekla za Grand od početka druge godine ređa samo desetke.

-Mislim da nekog pravog recepta nema, svako negde u sebi nađe motivaciju i način da sve stigne. Ko hoće nađe način, a ko neće, nađe izgovor. Studiram, učim, trenutno sam druga godina i sve nekako ide uspešno, pa ću videti koliko ću u budućnosti moći da sve to uklopim. Do sada je moglo, samo neka se nastavi ovako, ne žalim se – rekla je ona i otkrila da je godinu na fakultetu počela odlično.

-Savršeno je protekao rok, da ne kvarim, ali je za sada sve čisto deset.

SANDRA MLADENOVIC GP SNIMANJE 18032024 FOTO MUNJA 35

Podsetimo, još od takimičenja Sandru zovu naslednicom Snežane Đurišić, a ona kaže da ta titula za nju velika čast, ali i odgovornost.

-Velika je to odgovornost i nadam se da ću uspeti da opravdam i njena očekivanja i svoja. Ja sam rekla u takmičenju da je ona moja omiljena pevačica, tu je naravno i Ana Bekuta, moja mentorka i Vida Pavlović, one su mi nešto posebno. Ana je znala da ja želim da pevam Snežanine pesme, negde sam u svakom krugu i pevala po jednu. U drugom krugu je ona izašla na scenu, rekla šta je rekla i onda je sve krenulo – zaključila je ona.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Sandra Mladenović intervju

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković