„Imam šta da pokažem“ Naš pevač šokirao izjavom o oblačenju: „Volim da provociram“ (VIDEO)

Pevač Oliver Mijanović, prepoznatljiv po talentu koji je pokazao u „Zvezdama Granda“ ali i specifičnom stilu oblačenja, voli da provocira i da na taj način privuče pažnju publike.

Za sad to čini svojim stajlinzima koji često podrazumevaju pokazivanje atributa, a sad je otkrio i razlog zbog kog ga sve češće možemo videti „razgolićenog“ na sceni.

OLIVER MIJANOVIC GP SNIMANJE 16102023 FOTO MUNJA 20
Oliver Mijanović

Ja sam neko ko voli mnogo da eksperimentiše što se tiče oblačenja i stajlinga. Neko sam ko voli da proba nešto novo i mislim da je moj stil oblačenja, mogu slobodno da kažem, provokativan. Mislim da spada u tu grupu. S obzirom da sam dugo godina u sportu, imam šta da pokažem – rekao je on, a zatim otkrio koga želi da isprovocira:

-Ne želim nikoga da isprovociram, ali to je neki moj stil oblačenja. Nemam nameru da isprovociram, nego da skrenem pažnju malo na sebe.

Oliver Mijanović provocira oblačenjem

Mijanović vredno radi na novim projektima, a u pripremi je i nova pesma u kojoj će pokazati svoju emotivniju stranu.

-Trebalo bi za koji dan da odradimo i spot. U pitanju je jedna baladica, tako da nešto totalno drugačije od onoga što sam ja do sada snimao – zaključio je za Grand.

87c69a8c7bf4565ff0568fa641e8e428dfd4e51d
Oliver Mijanović

Oliver je nedavno za Grand govorio o svom učešću u „Zvezdama Granda“, ali i o majci, pevačici Neli Bijanić koja mu je u karijeri velika podrška.

-Bio sam 2019. u takmičenju, pa je ta sezona zbog korone produžena do 2021. godine. Tada sam izašao iz takmičenja – osvrnuo se Oliver i otkrio kako doživljava svoje učešće sa ove vremenske distance:

-Iskreno da kažem, možda sam malo više samokritičan, ali… Obrisao bih sve to, zato što se scenski nisam ponašao onako kako se sada ponašam. A, da ne kažem kako je to pevački zvučalo…. Bukvalno sam došao u takmičenje bez imalo iskustva. Sada je to sasvim druga priča. Sećam se da je i trema tu bila prisutna, meni su se ruke tresle. Ali sa druge strane, kada pogledam te stare snimke to mi da i određeni vetar u leđa jer kad vidiš koliko si napredovao, to te tera da ideš još dalje.

BONUS VIDEO: Oliver Mijanović otkrio koji je najvažniji savet dobio od majke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / printscreen,
Autor: K.Marković