„Molim da se javi“, Šejla Zonić uputila hitan apel: „Izgubila sam podatke“ (FOTO)

šejla zonic

Ovogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić oglasila se na društvenim mrežema gde je javno apelovala za pomoć.

Naime, kako je navela, ona je izgubila informacije za jedan do zakazanih nastupa, pa je zamolila sve koji mogu da joj pomognu.

šejla zonic

Šejla Zonić uputila hitan apel na društvenim mrežama

-Petog maja ove godine angažovana sam za nastup u Beogradu. Izgubila sam podatke ime, kontakt i lokaciju. Ako ovaj Stori gleda osoba koja me je angažovala, molim da se javi – napisala je pevačica.

Podsetimo, Šejla je nedavno za Grand govorila o odnosu sa suprugom i otkrila koliko joj izabranik pomaže u karijeri.

– Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– rekla je ona.

šejla zonic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Šejla Zonić intervju

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković