Login/Registracija

Aleksandra Bursać OTKRILA ZBOG ČEGA JOJ NE OPSTAJU VEZE i šta joj muškarci redovno zameraju: „Ne mogu da se odreknem toga zbog ljubavi“

ALEKSANDRA BURSAC NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 33 ok

Zbog prirode estradnog posla, mnogim pevačicama je jako teško da pronađu srodnu dušu koja može da isprati njhov način života. Iako su mnogi pokušali da osvoje srce Aleksandre Bursać, nisu uspeli da prevaziđu prepreke koje nameće javni posao o čemu je ona javno govorila u jednoj Grandovoj emisiji.

Mislim da je uspeh problem, da muškarci ne mogu da se nose sa tim. Ja sam svojim radom i trudom sve stekla, jer želim sve da obezbedim sebi, svojoj porodici i jednog dana svojoj deci. Mislim da je to generalno problem u našem poslu da se nađe neko ko to prihvata i razume- objasnila je pevačica koja je do sada uvek stavljala karijeru na prvo mesto.

Do sada sam birala posao i pevanje koje meni život znači i ne mogu da se odreknem toga. Možda treba da smanjim svoje apetite, da se primirim i manje radim- iskrena je Bursaćka koja od količine posla ne stiže da se posveti ljubavnom žviotu.

Aleksandra Bursac

Iako na sebe preuzima krivicu preopterećenosti poslom, muškarce krivi za pogrešna očekivanja od nje i njenog stila života.

Svi su u početku divni, i onda dolazi vreme kada kaže: „Što ustaješ u 12, zašto ne jedeš ovsene pahiljice“ i tako– požalila se pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić