„NEMAM PRAVE PRIJATELJE NA ESTRADI“, Kaća Živković otkrila u kakvim je odnosima SA KOLEGAMA i sa kim se druži privatno

KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 32 ok

O estradnim prijatljstvima često se polemiše u javnosti, a iako muzička industrija može biti konkurentna, to nije sorečilo neke od najvećih imena da stvore bliske prijateljske veze.

Iz prijateljstava rodila su se i brojna kumstva, poput Aleksandare Mladenović i Vanje Mijatović koja se nedavno udala, ali za razliku od njih Katarina Živković ne gaji takve odnose sa svojim kolegama.

Ja se družim sa svojim kolegama i volim svoje kolege, ali prave prijatelje nemam među javnim ličnostima. Moji prijatelji su ljudi iz detinjstva sa kojima se družim jako dugo, što ne znači da sam u lošim odnosima sa kolegama– otkrila je pevačica u emisji „Zvezde Granda Specijal“.

VANJA MIJATOVIC I KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO FILIP ok

Nakon velikog broja nastupa koje je imala u prethodnom periodu, Živkovićeva je odlučila da odmori na popularnoj egzotičnoj destinaciji, a na pitanje da li će izveštavati svoje pratioce na Instagramu sarkastično je odgovorila.

Pa poenta je baš to, idem tamo ne da bih odmarala već da bih se slikala i objavljivala sve, ipak Instagram je smisao života, evo čak i kada sam ručala sada ja sam morala to da fotografišem, jer nisam jela, a da sam gladna već da bi to objavila na Instagramu. Idem stvarno da se odmorim, sigurno ću uslikati neki momenat koji mi je prelep, Maldive obožavam– rekla je za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić