Login/Registracija

Sada je sve jasno: Aleksa Perović izneo pravu istinu o odnosu sa bivšom ženom

Pobednik „Zvezda Granda“ 2017. godine Aleksa Perović i njegova supruga Milica Pajčin sa kojom ima dvoje dece pre izvesnog vremena odlučili su da se razvedu, a o zajedničkoj odluci javnost su obavestili putem Instagram naloga.

Nakon razvoda u javnosti se spekulisalo u kakvom su odnosu sada bivši supružnici i zbog čega je došlo do kraha braka, ali nakon Aleksine objave na Instagram profilu sve je jasno.

Naime, pevač je na Instagramu podelio Miličinu objavu koja je imala važan savet za sve bivše supružnike.

-Prijateljsi savet ko hoće da čuje. Ako se razvedete, ne pričajte deci loše o svom bivšem partneru jer njima to nije bivši partner već otac ili majka – istakla je Milica, a zatim se obratila Aleksi:

Od mene njih dve o njihovom tati, a mom prijatelju mogu čuti samo najlepše. On radi to isto. Verujte mi može, samo kada se hoće. OK, on i tovari na Instagramu, ali sve kul, pamtim, pa vratim. P.S. hvala na trešnjama.

Na ove reči pevač je bivšoj supruzi kratko odgovorio:

Nema na čemu.

Podetimo, nakon što su stavili tačku na svoj brak, Aleksa i Milica su se ogalsili na društvenim mrežama gde su između ostalog napisali:

– Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž – žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete – kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne – nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama – napisao je Aleksa ispod zajedničke fotografije i dodao:

Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: „Ah, bili su suviše mladi, ah“ – ako se stvari gledaju površno i na prvu – da. Ako se uđe malo dublje, bogami, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snalazile poslednjih šest godina. A bogami, bilo ih je. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. Tako želimo i sada. I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo. P.S. (Ovo vam Akiša ubacio) Ako neko pita, opet bismo uradili sve isto. U potpisu, Aleksa P. i Milica P. – napisao je on.

Foto: Instagram/Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I.Grk