Nakon što je pobedila bolest, Olja Karleuša ogolila dušu: „Moglo je da se završi kobno“

87038e4cc307033fba4bd229c9fa6cdaa8f51964

Nakon bolesti koja je zadesila Olju Karleušu pre nešto manje od godinu dana, pevačica ne krije da je postala još jača i hrabrija. Nedavno je za Grand ogolila dušu o najtežim trenucima kroz koje je prolazila i osvrnula se na svoje zdravstveno stanje.

– Dobila sam bol u listu leve noge i nisam znala da sam imala tromb u nozi koji se otkačio i dobila sam emoboliju puća. Ono na šta sam ja ukazivala ljudima je to da sam ja imala samo bol u listu, kao početak nekog grča, a posle četiri ili pet dana dobila sam spazam, nemogućnost disanja, stezanje u grudima i kratak dah. To je bila kulminacija da odem u bolnicu gde su me i zadržali. Velika je stvar kada imamo tu mogućnost da nam bol pošalje znak. Ipak imamo puno slučajeva gde ljudi od takvih stvari ne ostaju živi samo zato što nisu imali nikakav znak- počela je da objašnjava, a potom sa knedlom u grlu nastavila:

– Ne postoji čovek koje je imun u situaciji koja može da se završi kobno po tebe, pogotovo kada imaš dete. Inače sam neizlečivi optimista, a kao mala sam zacrtala sebi da ću živeti oko 92. godine i to srećna, zadovoljna i pokretna. Dok sam ležala u bolnici više sam ja tešila moju porodicu i familiju nego oni mene. Imala sam razmišljanja koja nisu preterano vedra, ali nisam plakala.

olja k

Iako uvek čvrsto veruje u srećan kraj, Olja nije krila da bez podrške porodice i najmilijih ne bi sve bilo tako sjajno.

-Suprug i sin su mi bili najveća podrška, naravno i roditelji. Oni u sve vreme bdili nada mnom, da moje bolovanje bude propaćeno na najbolji mogući način. Čovek je blagosloven kada ima uz sebe porodicu u takvim situacijama- rekla je ponosno pevačica.

29b9d6ea53aabffb2d6ab544d0d427c972ad3642

Koliki je car Olja Karleuša nedavno su potvrdile i njene mlađe koleginice Aleksandra Tadić Cipka i Zorana Simeunović kada su je proglasile najvećom lavicom na estradi. Nakon što su presnimile Oljin čuveni hit „Žene lavice“ otkrile su da im je pevačica pružila nesebičnu podršku, što je danas retkost na estradi.

Želim da joj se zahvalim, ona je jedna od retkih koja nam je dala podršku i blagoslov da objavimo njenu pesmu. Čak je i podelila na društvenim mrežama i pohvalila nas. Ona je bila moja omiljena pevačica u mladosti, čak sam imala i njene postere u sobi (smeh)- otkrila je Cipka.

6d7099a3216521a889d21d09c8e91e4f034d1445 768x512 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović