SADA JE BITNO DA BUDEMO SVI KAO JEDAN: Zorana i Mahir gore od sreće (VIDEO)

ipiccy image 56 1

Da su Zvezde Granda među najuspešnijim pevačima i posle takmičenja govore nagrade i priznanja koja dobijaju kako od publike, tako i od sručne javnosti.

Tako su mladi pevači Zorana Mićanović i Mahir Mulalić nastavili da nižu uspehe na poslovnom planu, pa pored pesama koje su postali veliki hitovi i nastupa, sada su nominovani i za prestižne nagrade.

Naime, oni su kandidati za nagrade za MAC festival koji će se ove godine 25. januara odžati u Štark Areni u Beogradu.

U kategoriji najbolja narodna pesma nominovana je Mahirova numerea „Đerdan“. Mladi pevač ne krije sreću zbog ove nominacije, pa je za Grand ortkio kako se osećao kada su ga pozvali organizatori festivala.

Jako mi je drago da se „Đerdan“ našao u izboru za najbolju narodnu pesmu i to u trci sa ostalim velikim hitovima koji su obeležili prošlu godinu. Nije što je moja i što je prva, ali stvarno je pesma kvalitetna – rekao je Mahir za Grand i objasnio kako se glasa:

-Glasa se na zvaničnom Jutjub kanalu manifestacije, i to unutar kategorije „Najbolja narodna pesma“. Sve što treba da se uradi jeste da se lajkuje noviminovana numera koja vam se najviše sviđa, a ja se nadam da je to moja (smeh)– rekao je Mahir, a njega možete podržati glasom (OVDE).

Njegova mlađa koleginica Zorana nominovana je u kategoriji viral numera, a radi se naravno o pesmi „Sikter„. Kako tek ima 18. godina i sama nominacija je veliki uspeh za nju, a za naš portal je nedavno priznala da je ostala u šoku kada je dobila poziv organizatora.

-Kada sam videla poruku, ostala sam u šoku. Ne znam ni sada šta da kažem hvala mojoj piblici na svemu i hvala Miliju što je za mene napisao baš obakvu pesmu – zaključila je mlada pevačica za naš potral, a nju možete podržati glasom (OVDE).

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković