Login/Registracija

GALA SLAVLJE ZA NASLEDNICU: Ovako je Mihajlo Šaulić proslavio rođenje ćerke (VIDEO)

Sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova supruga Marina pre nekoliko dana postali su roditelji, a na svet je došla devojčica za koju je par odmah odabrao ime Manja.

Ponosni tata je odmah proslavio u krugu najbližih prijatelja i porodice, a najveselija na ovom slavlju bila je baka Gordana.

Mihajlo je nosio majicu na kojoj piše Manjin tata, a kao što običaji nalažu Šauliću su odmah po ulasku u restoran iscepali majicu, dok on nije skidao osmeh sa lica.

Posebno emotivan trenutak bio je kada se svečanom salom prolomila Šabanova pesma „Hvala ti za ljubav što od tebe primam“, što je i ponosna mama Marina podelila na svom Instagramu.

Podsetimo, ponosna baka Gordana se odmah nakon rođenja unuke oglaisla za medije, a tom prilikom je priznala koliko je srećna i ponosna na svog sina i snajku.

– Hvala na čestitkama. Bila sam u bolnici sa Mihajlovim kumovima, a Marinina sestra je kasnije došla. Bili smo ispred sale, videli smo devojčicu, presrećna sam. Posebno mi je drago da se Mihajlo ostvario, oženio se, a sada dbio devojčicu. Nažalost Šaban nije dočekao porođaj unuke, ali ono što me čini srećnom je, što je svo prošlo, onako kako bi on želeo – rekla je Gordana u izjavi.

Foto: Instagram/youtubegrandonline,
Autor: A. Milinković