Login/Registracija

REČI REŽU KAO ŽILET: Nadica Ademov RASPLAKALA sve emotivnom baladom (VIDEO)

NADICA ADEMOV ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 30 ok

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Nadica Ademov nastavlja da niže uspehe na poslovnom planu.

Iako je prošle godine objavila album prvenac „Šapat vetrova“ koji je iznedrio nekoliko hitova, rešila je da ne pravi veliku pauzu, pa je tako pre nekoliko dana publiku obradovala novom pesmom „Eleganto“.

To nije sve od iznenađenja, pa je sada najavila i novu numeru koju je za nju napisao poznati hit-mejker Bane Opačić. Kompozitor je na svom Instagram nalogu objavio delić nove balade koja je rasplakala mnoge.

Ova emotivna pesma nosi naziv „Kukavica“, a već na prvo slušanje preti da postane ozbiljan hit.

-Za druge smo srećan par, da meni smo bili bar, ja ispod te maske znam tvoje pravo lice. Za druge si naslikan, za mene ko prazan ram, heroj si mojih poraza, kukavice – glasi refren nove pesme.

Publika je ostala očarana posle ovih stihova i njene interpretacije, a brojne Nadicine kolege su se odmah oglasile u komentarima i poručile da će ova balada postati veliki hit.

Podsetimo, Nadica je nedavno za naš portal otvorila dušu i iznela sve detalje iz privatnog života. Tom prilikom je priznala da je našla sreću kraj novog izabranika i da priželjkuje udaju.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla ona kroz smeh.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković