Najneizvesniji duel u „Zvezdama Granda“, žiri jedva prelomio: „Nijanse su odlučile“ VIDEO

ipiccy image 23 2

Dva talentovana takmičara, Omar Džaferoski i Mirza Pandur u spektakularnom duelu zapalili su scenu svojim neverovatnim glasovima i energijama.

Obojica su dobili maksimalan broj glasova, a nakon akapela pevanja rezultat je ponovo bio nerešen, te je Saša Popović odlučio da zapevaju još jednom.

Omar Džaferoski – Live

Nakon drugog akapela izvođenja, Ivana je promenila odluku i svoj glas dala Mirzi, što mu je omogućilo direktan prolazak dalje, dok će se Omar za svoje mesto boriti u baražu.

-U suštini, velike su razlike, obojica su na svoj način zanimljivi. Super što je natpevavanje bilo dva puta i presudilo je to što je Miki Sekulovski prošlog puta pevao „Jovanko, Jovanke“ i nije mi sada bilo to, to – prokomentarisala je Ivana.

0A0A0499 2

Iako se usaglasila sa koleginicom da su oba kandidata odlična, Ceca je svoj glas dala Omaru.

-Dva sjajna kandidata, odlični pevači, nijanse su u pitanju. Više je stvar ukusa, ja sam dala glas Omaru, što ne znači da mi se ne sviđa, ali za jednog mora da se glasa – rekla je Ceca, a Dragana Stojkovića Bosanca kupilo je to što Mirza po njegovom mišljenju bolje izvodi narodnjake:

-Mene je vodila jedna stvar, kod dva odlična pevača zabavnjaka, Mirza bolje peva narodnjake i to je presudilo.

0A0A0641 1

Mili ističe da je presudila isključivo emocija koju je primetio kod Mirze za nijansu više nego kod Omara.

-Dva odlična vokala, ali mislim da Mirza ubacuje više emocije. Omare, ti imaš divan glas, ali ne čujem emociju, ne čujem da daješ reči na značaju. To je problem koji je presudio na početku – objasnio je on.

Mirza Pandur – Live

Viki priznaje da je uživala i u Mirzinom i u Omarovom pevanju, te da je isključivo izbor pesama za nju bio presudan.

-Toliko su male i sitne nijanse, kada se dođe do ovog kruga svi uživamo, jer svi prelepo pevate i nijanse su u pitanju. Mrzim što onda jurim grešku, ne bi li me nešto navelo da presudim. Omar je imao veću energiju u takmčarskom delu, dok je Mirza imao bolju emociju. Došli smo do samog akapela pevanja gde je kod mene presudila pesma – poručila je Viki.

0A0A0819

Saša Popović bio je potpuno iznenađen Mirzinim odabirom pesme u natpevavanju, a u pitanju je numera Verice Šerifović „Ako Treba“.

-Mirza, otkud to da si se odlučio za tu pesmu? – pitao je.

-Volim tu pesmu – iskreno je odgovorio Mirza, na šta će Snežana kroz smeh:

Rekao je „Ja bih iznenađenje“, rekoh potrudi se da ne bude neprijatno.

Mentorica je iznenađena jako – dodao je Mirza.

DJORDJE DAVID I SNEZANA DJURISIC ZG SNIMANJE 23042024 FOTO MUNJA ok 2 1

Ana Bekuta je bila saglasna sa većinom kolega ističući da je Mirza bio dosta energičniji na sceni od Omara.

-Kad smo već kod tebe Mirza, ti si otpevao jako lepo i na svoj način. Bio si mi u duelu svežiji, raspoloženiji. Iako se vidi da si pod velikim pritiskom, uspeo si da se izboriš sa tim, a to ne bih mogla za Omara da kažem. Malo si bio umoran, neću da ulazim dalje šta je bio – objasnila je Bekuta.

Đorđe David vidno je bio iznerviran što će njegov kandidat morati da se bori u baražu, te je imao par primedbi na ostale članove žirija.

-Apsolutno uvažavam svaku kritiku, ali sa jednom ne mogu da se složim. To je kada je u pitanju emocija Tonija Cetinskog. Baš je ovaj žiri rekao kada si u takmičenju jednom pevao Tonija da niko nije na taj način otpevao kao ti, da je pevalo sto kandidata, a da si ti nešto izuzetno, ali Bože moj. Nema veze, ovo je rezultat sada, a ja ću ti reći moje zamerke. Mislim da si bio apsolutno odličan – istakao je Đorđe.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković