Login/Registracija

Majka Aleksandre Prijović preplakala ćerkin koncert: „Razmazala sam se nekoliko puta“ (VIDEO)

Majka pevačice Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, među prvima je sinoć stigla na koncert svoje ćerke i nije krila da su je emocije potpuno obuzele.

Iako je pred početak koncerta u Areni priznala da je ponosna i da ima veliku tremu, istu nije izgubila ni nakon što je spektakl počeo.

-Ja sam znala da će ona pevati ovde. Ovo sam čekala, samo sam čekala i znala sam, ali nisam znala da će baš ovako biti, da će ovako da deluje na mene. Ona nema tremu, ja imam, ja sam gotova. Ja sam sad počela da plačem kad sam videla ovu masu… Nisam mogla da se suzdržim. Ne znam šta će biti kad se ona pojavi na sceni, kako ću to podneti– rekla je Borka pred ćerkinin koncert, a nakon što je ušla u Arenu i ugledala više od 20.000 ljudi potpuno se izgubila.

0A0A5339

Naš fotograf Zoran Kuzmanović Munja uspeo je da je snimi i sazna kako se oseća povodom ćerkinog uspeha i tri rasprodate Arene.

-Trema je velika. Velika je dogovornost na Aleksandri, ali uspela je, uspeli smo svi zajedno-istakla je Borka pred našim kamerama i osvrnula se na krcatu Arenu koja je željno čekala da čuje njenu ćerku.

-Vidite vi ovo, kako da ne budem prezadovoljna-dodala je uzbuđeno.

borka mihajlovic

Borka ni u jednom trenutku nije krila emocije, a priznala je da se nekoliko puta i rasplakala, kao i da je ponovo na ivici suza.

-Razmazala sam se već. Bilo je suza na početku, pa sam se razmazala, pa se ponovo našminkala. Probaću da se suzdržim do kraja – rekla je Borka, a ceo razgovor sa njom pogledate na početku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.