NAJEMOTIVNIJI KONCERT IKADA: Pogledajte sve detalje spektakla Aleksandre Prijović u Areni (VIDEO)

Prvim od ukupno tri koncerta pred beogradskom publikom u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji Aleksandra Prijović je otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima.

Veče je započelo velikim iščekivanjem, dok su gužve oko Arene rasle tokom ranih popodnevnih sati. Atmosfera je bila nabijena elektricitetom, a već na prve tonove numere „Za nas kasno je“ kojom je Aleksandra otpočela svoj nastup i ujedno otvorila svoju regionalnu turneju, prepuna Arena uglas je pevala svaki stih dobro poznatog hita.

0A0A5586

Nizali su se hitovi poput „Zvuk tišine“, „Legitimno“, „Dam, dam, dam“, „Bogata sirotinja“ i drugi, a ovacije publike, aplauzi, eksplozija oduševljenja i skandiranje Prijovićkinog imena, uz njen impresivan nastup, nikad moćniji glas i emocije koje nije mogla da suzdrži, obeležili su prvu od tri Arene, koje je raspodala u rekordnom roku.

0A0A5635 1

Prijovićka je sinoć briljirala u izdanju u kakvom je do sada nismo videli – tri fantastična kostima za svaki od tri muzička bloka, uigrani plesači i savršeno uštimovan orkestar jasni su pokazatelji da se popularna Prija dugo i ozbiljno pripremala za beogradske koncerte.

0A0A5825

Aleksandra je sinoć imala i posebno iznaneđenje za publiku – na sceni su joj se pridružili i dugogodišnji prijatelji i saradnici – Aco Pejović i Dejan Kostić, koji su svojim performansom dodatno podigli ionako usijanu atmosferu.

0A0A5761

Koncert je zatvoren numerom „Dam dam dam“, a oduševljenu publiku, koja je tokom čitave večeri pevala uglas zajedno sa Aleksandrom, popularna pevačica ostavila je bez daha.

0A0A5687

Večeras i sutra beogradsku publiku očekuju još dva spektakularna koncerta, a koja iznenađenja nam je Prija pripremila, ostaje da se vidi.

0A0A5873
0A0A5833

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

0A0A5714

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.A./A.M.