Login/Registracija

Mili uporedio Martinu sa Zoranom Mićanović: „Od početka je bila broj 1, pritisak je veliki“ (VIDEO)

Nakon spektakualrnog finala „Zvezda Granda“ u kojem je briljirala, Martina Jozinović ništa nije prepustila slučaju već je odmah po završetku takmičenja počela vredno i temeljno da radi na svojoj karijeri.

A ko će u tome bolje da joj pomogne nego Aleksandar Milić Mili?

MILI I MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 24

Iako nije branila boje njegovog tima Mili je u Martini prepoznao veliki potencijal te eklsuzivno za Grand otkrio detalje njihove saradnje, ali i anegdote koje su doživeli tokom snimanja Martininog prvog singla koji će danas ugledati svetlost dana.

-Martina je apsolutni target i moj i muzičke produkcije Granda. Napisao sam joj više pesama tako da će u narednom periodu da se pojavljuju. Pored Martine tu su naravno i pobednica „Zvezda Granda“ Slavica Angelova sa pesmom „Ruže i krv“ i Dženan Rakić je tu takođe- počeo je Mili, a potom otkrio kakva je mlada zvezda Granda van scene.

-Martina je od samog početka bila broj 1. U studiju je jako vredna. Pesme koja sam joj uradio su vrlo zahtevne zbog toga što su moderne i treba da se nađe jedan pravac u kome ona ulazi u svoj, originalni prazan prostor. Ona je zadovoljna, jeste malo plakala i kukala, ali čim se tako nešto pojavi u studiju znači da ima materijala. Čim emocije idu visoko gore, pa duboko dole, e to je materijal za rad!- istakao je Mili sa osmehom ne krijući da od Martine ima velika očekivanja.

MILI I MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA

Uprkos satima provedenim u studiju Martina sada ne skida osmeh sa lica, a kako i sama priznaje sigurna je da će se suze i te kako isplatiti.

-Osim što je Mili bio deo žirija smatram kao da je neki moj učitelj i profesor, ne samo u muzici nego generalno, u smislu kako treba da se ponaša neko ko je tek došao na scenu i da me nauči kako zadržati pažnju publike. Želim da mu se zahvalim sad kad je tu- rekla je Martina za Grand priznajući da sa nestrpljenjem čeka reakcija publike na njenu novu pesmu.

-Važno mi je da stvorimo taj jedan ortački odnos, da ona mene više gleda kao starijeg brata koji za nju hoće da uradi šta god treba- dodao je Milić.

-Starijeg brata ne bih slušala! (smeh)- našalila se Martina.

MILI I MARTINA JOZINOVIC ZG SNIMANJE 14092023 FOTO LUKA 6

Naravno, samo oni koji su postigli uspeh znaju koliko truda i znoja stoji iza toga, te je Mili otkrio da ni Zorani Mićanović sa kojom je sarađivao nije bilo ni malo lako.

-I Zorana je plakala i ne znam ko još! Pritisak da bi se dobilo najbolje nije lagan. Eto kod Zorane smo uspeli, sad će Martina. Mislim da je ovaj način rada pravi put da neko ostvari svoje potencijale- objasnio je član žirija „Zvezda Granda“, a potom se u svom stilu našalio:

-Znaš šta, Martina ima noge ludilo! (smeh) Šalu na stranu, mislim da sigurno može da napravi veliku karijeru, to što ona nudi je ogroman potencijal koji je drugačiji. Ja to tražim, da neko bude drugačiji! To će biti Martina, originalna i nova. Njena lepota je originalna i mislim da nemamo nikoga na celom Balkanu ko ima tu vrstu lepote. Pa dobro ja sam realan, od toga se prave pare (smeh)- rekao je kroz smeh, a Martina nije krila da joj ovakvi komplimenti i te kako laskaju.

-Ne znam čime sam ovo sve zaslužila! Želim da budem istrajna i da ovu priliku koju sam dobila iskoristim na pravi način!

martina i mili

Šta su još otkrili Martina i Mili saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Marija prekinula Martini intervju

POGLEDAJTE I:

Foto: L. Cvetković/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković