Login/Registracija

Problemi u novom braku? Zvezda Granda priznao: „Proveravam joj telefon“

Buran ljubavni život Martina Ajdarevića mesecima je bio pod budnim okom javnosti. Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ nakon šest godina ljubavi stavio je tačku na brak sa Emilijom sa kojom ima dvoje dece i samo nekoliko meseci nakon toga izgovorio sudbonosno „da“ novoj izabranici.

– Tako je! Venčali smo se 11. jula, to je nova vest. Sve je super i sada je sve u najboljem redu. Zapravo to što je bilo sa bivšom partnerkom je bila vanbračna zajednica, nismo se uklopili i nismo se našli. Ali eto hvala Bogu našao sam nekoga sa kim mogu da pričam, da komuniciram zdravo i da tu bude pozitivna porodična atmosfera i nadam se da će tako biti do kraja života- ispričao je Ajdarević.

Jedan od razloga raskida sa prethodnom devojkom je nerazumevanje i ljubomora, međutim Martin priznaje da nije izgubio veru u ljubav i hamoničan odnos te tvrdi da je siguran da će novopečena supruga plivati zajedno sa njim u estradnim vodama.

– Što se nje tiče ne moram da joj objašnjavam ništa. Dovoljno je zrela i pametna da zna čime se ja bavim, uvek je tu sa mnom. Dovoljno je pametna da razume ceo ovaj svet i kako funkcioniše moj posao. Ja sam ponosan na nju zbog toga i przadovoljan!- objasnio je pevač koji ne krije da ljubomora prisutna.

– Uh, ona moj telefon ne kontroliše, ali iskreno ja njoj da. Mislim da ta provera neće dugo trajati (smeh)- priznaje Zvezda Granda.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović