Login/Registracija

POSLE PET GODINA PONOVO ZAPEVALI ZAJEDNO: Sandra i Sava pokazali ko su MAJSTORI narodne muzike (VIDEO)

Simpatičnog mladića Savu Čiplića publika je imala priliku da upozna u dečijem muzičkom takmičenju „Neki novi klinci“.

Kada se takmičenje završilo, Sava je napravio jednu dužu pauzu i pre par godina je ušao na muzičku scenu sa nekoliko novih pesama, kao zreo pevač pred kojim je blistava karijera.

-Kada sam se takmičio svi su me pitali kako ću dalje, da li ću napraviti neku pauzu ili ću odmah snimiti pesmu. Ja sam odlučio da porastem još malo i da utvrdim svoja znanja, pa da krenem onda polako sa karijerom – rekao je Sava i otkrio zbog čega od početka karijere ne menja muzički pravac pevanja:

-Narodna muzika se najviše sluša. Ja sam tip koji ne sluša samo ono što peva, već volim sve vrste muzike. Nrodnjake sam zavoleo zbog svojih roditelja. U mojoj kući se to slušao, ja sam uz to odrastao, a kasnije sam shvatio da imam talenat za pevanje i to baš za tu vrstu muzike.

U šou-programu „Neki novi klinci“ Sava se takmičio sa koleginicom Sandrom Maldenović, a nedavno su se videli i taj susret nije mogao da prođe bez prave narodne pesme.

-Baš smo se videli i zapevali smo posle pet godina ponovo. Vratio sam se u to vreme kada smo se takmičili u Klincima. Tada smo i ona i ja pevali ovaj muzički stil koji i sada pevamo i zadržali smo baš čistu narodnu muziku. I sad, kad pogledam snimak gde mi pevamo, vidi se taj takt i rad u ruci, prosto ta muzika izlazi iz duše – zaključio je Sava u emisiji „Grand Magazin“.

Foto: /Instagram/youtube,
Autor: A.Milinković