Login/Registracija

Posle priče da je SATANISTA, Đorđe David presavio tabak i poslao TUŽBE: „Dobijam pretnje, tražiću pomoć policije (VIDEO)

Član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda“ Đorđe David danas je u izjavi medijima priznao da se trenutno bavi tužbama i suđenjima i da prolazi pravu agoniju.

Juče se na muzičkoj-video platformi Jutjub pojavio snimak u kome neki tvrde da je on satansita, a roker je presavio tabak i rešio da ih tuži sve.

-Dosta sam nerozan ovih dana jer se uglavnom bavim podnošenjem tužbi protiv nekih čudnih likova koji su se pojavili i uneli dosta nemira u moj život, uostalom sve ćete čuti i videti – rekao je on i otkrio šta se tačno dogodilo:

-Pojavila se neka grupa koja me je proglasila za satanistu, vidim da je taj post bio skinut, pa je ponovo vraćen. Dobijam čudne telefonske pozive ovih dana, preti se mom detetu sa anonimnih brojeva telefona. Tražiću pomoć države, naravno policije koja se bavi visoko-tehnološkim kriminalom.

Đorđe je prisutnim medijima otkrio da li možda može da nasluti od koga idu takve priče i ko mu smnešta lažne afere.

-Debila, boslenika i kretena ima mnogo, u bolnicama koje se njima bave više nema mesta. Ja sam i ranije govorio da će posle virusa doći do ozbiljnih poremećaja u društu kada je to u pitanju. Čak su i neke poznate ličnosti otišle pod led kada je njihovo psihičko stanje u pitanju. Siguran sam da će policija dobro odraditi svoj posao – poručio je on.

Video pogledaje u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/A.Daćic