„KO KUKA, SLOBODNO MOŽE DA SE ISELI IZ BEOGRADA“, Žika izneo stav o gorućem problemu, koji je naljutio Gocu i Draganu: „Posvađali smo se“

2e12935543f5ab097e01f8fe0a950192f8e4080c

Jedna od trenutno gorućih tema u Srbiji jeste čist vazduh koji često nije na zavidnom nivou za udisanje, posebno u većim gradovima i naravno u Beogradu.

Jedan takmičar iz Odžaka, koji je govorio o svom mestu potegao je ovu temu u emisji „Nikad Nije Kasno“, što je navelo Žiku Jakšića da javnod a svoj sud o ovom problemu i ljudima koji se žale na isto.

U svim većim gradovima je normalno da je vazuh zagađeniji nego u prirodi. Ima dosta ljudi koji se sele iz manjih mesta u Beograd, i ja to razumem ima ovde sto čuda, idu trbuhom za kruhom, ali onda kukaju što im ne valja vazduh– počeo je da obrazlaže Jakšić koji ne opravdava njihovo žaljenje, s obzirom da je zagađenje u gradovima neminovno veće.

zika jak

E, pa ne može, kada ste već došli nemojte da kukate. Sami ste hteli da dođete u veliki grad, jer ko kuka slobodno može da se iseli iz Beograda i vrati se odakle je došao- iskren je voditelj i autor emisije, međutim nisu se svi složili sa njegovim stavom.

g trzan

– Oko toga sam se svađao sa Gocom i Draganom, polemisali smo jer su oni zagovornici čistog vazduha, i ja sam, ali smatram svako može da bira– zaključio je Žika.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić