Login/Registracija

Ceca POLUDELA ZBOG PITANJA NOVINARA, pa žestoko odbrusila: „OVAKO NEĆU DA PRIČAM“ (VIDEO)

Snimanja novih epizoda najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“ uveliko su u toku, a i danas je u studio na Košutnjaku vedra i raspoložena stigla Ceca Ražnatović.

Svojim stajlingom još jednom je ukrala sve komplimente prisutnih, a u razgovoru sa pripadnicima sedme seile otkrila je da li je od onih žena koje se dugo spremaju.

Brzo se ja spremam. To je navika koja je prešla u stil života, brzo šminkanje, brzo sređivanje, tako da ne provodim ja mnogo vremena, jedino što mi frizer napravi kosu– kaže pevačica koja više voli da je u opuštenom kućenom izdanju kada se ugase kamere.

Nijedna žena ne voli da se svaki dan ful sređuje, teška šminka za scenu, svečana odeća… Mi to imamo svaki dan i toga mi je preko glave. Ja najviše volim da sam kod kuće opuštena, bez šminke, pokupljena kosa, trenerka– iskrena je Ceca.

U drugom krugu takmičenja mentori su zagrizli za svoje kandidate, a izuzetak nije ni Ražnatovićka koja se celim biće zalaže za pravdu.

Čim krene takmičenje u parovima tenzija je veća jer svaki mentor se bori za svog kandidata što je negde i prirodno. Ono što kažemo da ode u etar, to kažemo i mimo kamera. To je pitanje stava. Ukoliko mislite da ste u pravu, vi branite svoj stav do poslednje kapi krvi– otkrila je ona.

Brojne njene kolege ovih dana borave na različitim putovanjima gde odmaraju od prazničnih obaveza, međutim za Svetlanu trenutno nema pauze.

Nemam kada da idem na odmor. Ja imam mnogo obavzea, mnogo koncerata, mnogo snimanja, privatan šou i ne znam šta ću od obaveza– kaže popularna članica žirija.

S obzirom da je juče Anastasija objavila novu pesmu, nas je zanimalo i da li možemo da očekujemo od nje nešto novo na tom planu.

Za razliku od mene ona snima pesme. Još jednom mi postavite to pitanje naljutiću se majke mi. Da nešto postoji ja bih sama najavila, ovako neću da pričam. Verujem da pesma pronađe pevača i nadam se da će neko od autora smisliti nešto za mene– sa osmehom je zaključila Ceca.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić