Login/Registracija

Popović raskrinkao Viki: „PROVERIO SAM! NIKADA SE NIJE DESILO DA NISI GLASALA ZA CECINE KANDIDATE“

Čast da otvore večerašnju emisiju i odmere pevačke snage imali su Meliha Imširović iz tima Marije Šerifović i Aleksandar Damnjanović, Cecin kandidat.

Nakon sjajnih uzvedbi, žiri je oba takmičara nagradio sa maksimalnim brojem glasova, ankon čega je usledilo preglasavanje u kome je Meliha dobila prednost i plasirala se direktno u polufinale.

Saša Popović predvideo je težak baraž već na početku emisije, a zatim dao reč Viki Miljković.

– Perfektni i Meliha i Aleksandar, pretpostavila sam da će svi glasati za Melihu, pa sam dala svoj glas Aleksandru– rekla je Viki, na šta je Saša Popović dobacio pošačicu kako je glasala da joj Ceca ne bi odsekla prst što je naljutilo kumicu, ali ona se odbranila da je njena pretpostavka zasnovana na tome što je Marijina kandidatkinja dama.

– Viki, ti to možeš da pričaš onim tvojima u Beogradu na vodi. Foliraš se– smatrao je Popović koji je istakao da je Viki tokom cele sezone davala glasove Cecinim kadnidatima.

– Ja sam pregledao sve emisije nikad se nije desilo– tvrdio je direktor.

Đorđe je dao prednost Aleksandru zbog druge pesme, dok je Snežana Melihi zato što je pevala njenu pesmu.

– Ti imaš sve elemente koje ovaj šou traži– rekao je Mili, a Bosanac je pohvalio da se popravila u ovom krugu.

– Meliha, obe pesme si otpevala savršeno. Bosanac je radio obe pesme i to mora da se kaže. Aleksandre, dobio si glas zbog druge pesme– objasnila je Bekuta.

Marija je ponosno pohvalila svoju kandidatkinju za koju kaže da joj je najbolji đak i da se nada finalu, ali i Ceca je imala samo lepe reči za svog pulena za koga je smatrala da je bio odličan.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić