Duplo slavlje u domu Snežane Đurišić, pevačica presrećna (FOTO)

SNEZANA DJURISIC ZG SNIMANJE 09042024 FOTO MUNJA 17 ok

Pevačica Snežana Đurišić juče je pokazala da ima razlog da bude ponosna, a svoju sreću podelila je sa pratiocima na Instagramu.

Snežana je tada objavila da je njen unuk Miloš završio srednju školu, a danas je stigla još jedna lepa vest što je opravdani razlog za duplo slavlje.

Snežanina unuka Teodora takođe je diplomirala i spremna je da nakon leta nastavi školovanje na nekom od prestižnih univerziteta.

teodora
Printscreen Instagram snezana.djurisic_

Ponosna baka objavila je unukinu fotografiju i uputila emotivne reči.

-Još jedan odlikaš spreman za fakultet. Čestitke mojoj Teodori. Bravo! – poručila je Snežana uz mnoštvo emotikona u opisu fotografije svoje naslednice.

SNEZANA DJURISIC ZG SNIMANJE 19022024 FOTO MUNJA 3 ok

Podsetimo, Snežana je ranije izjavila da će podržati svoje unuke kojih ima četvoro ma koju profesiju da izaberu za svoj poziv, ali i istakla da uprkos tome što su svi nasledili muzički talenat to ne znači da će se time i baviti u životu.

-Sva deca su muzikalna, Lana voli da peva, Teodora i Luka takođe. Miloš već nije za pevanje, ali se bavi muzikom, nešto petlja, radi u studiju, ali više kao instumental ili reper. Moja ćerka je već ozbiljan pevač, ali niko se nije bavio ovim poslom, nisu hteli – kazala je Snežana tom prilikom.

BONUS VIDEO: Snežana Đurišić sa unukom u finalu Zvezda Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić