Da li je Ružica Čavić favorit u „Nikad nije kasno“? Takmičarka progovorila o pobedi: „Borila sam se kroz život, znam kako izgleda izgarati“ VIDEO

Ružica Čavić Tomićević osvojila je publiku maestralnim interpretacijama tokom aktuelne sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a i njoj samoj boravak na velikoj Grandovoj sceni izuzetno prija.

Ružica je u razgovoru za Grand priznala da li joj smeta što je mnogi vide kao glavnog favorita za pobedu, a otkrila je i kako će provesti leto koje počinje ovih dana.

-Preko leta svašta nešto radim, kod nas je uvek dinamično. Radimo, pa onda idemo na odmor. Ovog leta konkretno ići ćemo na Drinu, vodimo osmoro dece iz dve porodice. Volimo da se družimo sa njima. A nakon toga ćemo još malo da radimo pre nego što odemo na more u septembru, isključivo na Tasos – rekla je Ružica.

ružica čavić tomićević

Pevačica je otkrila i kakve joj se emocije bude kada se susretne sa nekim prijateljima posle deset i više godina, kao što je to bio slučaj kada je u polufinalnoj emisiji ugledala Milana Đurđevića, frontmena „Nevernih beba“.

-Svaki put kada se vidim sa nekim sa kojim se dugo nisam videla shvatim da mi je ovo prirodno stanište, da treba da pevam i da samu sebe poguram još više. Obećavam da ću za one koji su nešto pronašli u mom glasu snimiti sigurno nešto lepo – poručila je Ružica i naglasila:

-Ako se sretneš sa nekim sa kojim si kliknuo na prvu, onda vreme koje se nismo videli ne predstavlja ništa. Ta emocija se samo nastavi tamo gde smo stali.

ružica čavić tomićević

Takmičarka je otkrila i da joj učešće u „Nikad nije kasno“ neizmerno prija.

-Mislim da se vidi na meni da uživam, ja sam zaista sva u muzici. Volim muziku, ona je odabrala mene, privukla me je. Ovo je za mene neizmerno dragoceno, to je bogatstvo. To su snimci koji ostaju trajno – rekla je Ružica i naglasila da iz sveg srca navija za ostale takmičare.

-Moram da pohvalim sve takmičare i najmanje je bitno da li ću se ja naći u finalu. Da se razumemo, ja sam prošla kroz jedan ciklus u životu kada sam se borila i osvajala nagrade i znam kako izgleda toliko izgarati. I zaista navijam za svakoga – dodala je Ružica.

ružica čavić tomićević

Ona je priznala i da li joj smeta to što je mnogi doživljavaju kao glavnog favorita za pobedu.

-Ne mogu da kažem da mi smeta, ali prosto mislim da sam negde ja već pobedila. Stvarno mislim da ovaj trofej mora da uzme neko ko zaista izgara za tim, jer mu to zaista u životu puno znači – zaključila je Ružica.

ružica čavić tomićević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić