„Ja se najlakše rasplačem“, Mirza Pandur otkrio ko je bio najveći tremaroš u „Zvezdama Granda“: „On uvek uzdiše, pokušava da se smiri“ (VIDEO)

Nakon uzbudljivog finala „Zvezda Granda, jedan od najomiljenijih takmičara sezone, Mirza Pandur, progovorio je o svojim utiscima.

Mirza je za Grand komentarisao svoje doživljaje i izazove sa kojima se suočavao svih deset meseci, ali i emocije koje je doživeo tokom takmičenja.

-Utisci su predivni. Svi smo skupa slavili, pogotovo tu finalnu noć, bilo je veče za pamćenje. Jedno jako lepo iskustvo za mene, sad me vozi adrenalin za sve ovo što sledi posle – rekao je on.

mirza pandur
Mirza Pandur

Mirza je zatim otkrio detalje završne žurke koja je usledila nakon velikog finala, ističući da je bio toliko umoran da je prvi put napustio proslavu pre ostatka društva.

-Dino Suljić i ja smo se uhvatili gitare. Ja sam otišao oko 4, ostali su bili još. To je prva žurka da sam ja prvi otišao kući. Savladao me je umor, to je presudilo, s obzirom da ja nisam kasnio na tonsku probu, kao ostali – istakao je Pandur.

mirza pandur
Mirza Pandur

On nije samo osvojio srca publike svojim glasom, već je bio i istaknut kao najduhovitiji kandidat, a za Grand je otkrio tajnu svoje inspiracije za humor.

-To je Sarajevski duh i humor. Generalno mi je i porodica takva kakva jeste, imamo jedno zdravo zezanje u svoja četiri zida. Nemam neku preteranu inspiraciju, samo je bitno da sam dobro raspoložen – rekao je Mirza.

mirza pandur zvezde granda
Mirza Pandur

Nakon takmičenja „Zvezda Granda“, Mirza još uvek nije stigao kući u Sarajevo, a sada je istakaosvoju nestrpljivost da vidi reakcije sugrađana na njegovo učešće i uspeh.

-Još uvek nisam stigao da prošetam Sarajevom, verovatno će biti još tih utisaka, s obzirom da je još uvek ta frka nakon finala. Biće prilike, pa ću vam reći kakvi su njihovi utisci. Ja sam zadovoljan, tako da nema razloga da i oni ne budu – istakao je finalista.

mirza pandur
Mirza Pandur

Mirza Pandur otkrio ko se najlakše rasplače, a ko je najveći tremaroš u „Zvezdama Granda“

Mirza je istakao i svoju emotivnu stranu, otkrivajući da se od svih kandidata upravo on najlakše rasplače, a zatim dodao ko je najveći tremaroš.

-Najlakše se rasplačem ja, a najveći tremaroš je Stefan Tomić. Ne znam iz kog razloga, sećam se samo da smo jednom bili u duelu, on je čovek klasa što se tiče pevanja, a uzdiše, izdiše, pokušava da se smiri. Ja sam ga pitao „Burazeru, šta ti je, jel sve okej?“, a on mi kaže da ima tremu. Uvek kažem, tremu trebaju da imaju oni koji ne znaju da pevaju, a ovi što znaju, izađu i pevaju – rekao je za Grand.

mirza pandur zvezde granda miki sekulovski stefan tomic
Mirza Pandur

Poznat je po svojoj opuštenosti i smirenosti, ali u razgovoru za naš portal otkrio je šta njega može da iznervira.

-Mene svašta nešto može da izbaci iz takta, samo pokušavam da se kontrolišem u poslednje vreme. Ljudski bezobrazluk, ljudska zloba, obično je to jedan jedini razlog koji iz mene izvlači takvu reakciju. Bio bi pakao da sebi dopustim da za svaku takvu pojavu reagujem – ispričao je za Grand.

mirza pandur zvezde granda
Mirza Pandur

Pobedu u „Zvezdama Granda“ osvojila je Šejla Zonić, a Mirza ne krije pozitivne utiske o njenom uspehu.

-Mislim da je zasluženo. Šejla je pre svega školovan muzičar i neko kod koga bih ja najpre otišao na časove pevanja. Apsolutni je sluhista i bezveze je uopšte komentarisati bilo šta u vezi te devojke. Ona je jedan dijamant kada je u pitanju muzika – istakao je Pandur.

image 8 11
Mirza Pandur

Finalista je otkrio i kakvi su mu dalji muzički planovi, ne skrivajući uzbuđenost zbog svega što ga čeka u budućnosti.

-Dalji planovi su većinom na autorskom radu i do kraja godine bi po ovome trebalo biti pet pesama urađenih, nadam se sa spotovima.Biće dobri autori, biće duet sa jednim kolegom iz Beograda, radujem se i jedva čekam – rekao je on.

image 8 12
Mirza Pandur

Pandur je imao želju i jednom prilikom se oprobao u voditeljskim vodama, te nam je otkrio da li planira nekada to da ponovi.

-Nikad više. Šalim se, bilo mi je divno, bio sam pionir na jutarnjem programu „Radio S Sarajevo“, a ovde na Košutnjaku sam prošao sve moguće edukacije pre toga – rekao je on, a zatim otkrio kakav je osećaj kada dođe ispred studija sada kada je takmičenje završeno:

-Osećaj treme i adrenalina svakako nisam imao i to je nešto što mi se zameralo kroz čitavo takmičenje, tako da mi je apsolutno isti osećaj, ali vidim da je atmosfera puno opuštenija.

BONUS VIDEO: Mirza Pandur – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Printscreen,
Autor: K. Marković