Pevačica ODUŠEVILA sve izvođenjem pesme Sanje Vučić: Viki i Nermin oborili još jedan rekord u Americi (VIDEO)

viki miljkovic i nermin handzic ok foto munja 2 768x512 1

Pevačica Viki Miljković i pobednik prošle sezone „Zvezda Granda“ Nermin Handžić nastavljaju da obaraju rekorde na američkoj turneji.

Oni su preko okeana počeli da nižu uspehe krajem prošle godine, a od početka meseca su nastavili uspešnu seruju koncerata širom Amerike.

Sinoć je održan još jedan nastup, a sala u kojoj su pevali bila je mala da primi sve one koji su želeli da slušaju pobednički tandem.

Njih dvoje su za ovu turneju pripremili i poseban repertoar, a tome svedoče i video snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Naime, nastup je podeljen u nekoliko segmenata, pa se mogu čuti Violetini najveći hitovi, ali i druge numere iz svih muzičkih žanrova.

Pevačica je posebno iznenadila sve izvođenjem pesme „Omađijan“ koju u orginalu izvodi Sanja Vučić, a Viki je ovim dokazala da dobar pevač podjednako peva sve muzičke zanrove.

Podsetimo, Viki i Nermin do kraja meseca borave na velikoj američkoj turneji, a nakon toga se vraćaju u Srbiju i nastavljaju sa zakazanim nastupima u Evropi i regionu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković