Login/Registracija

Stoja iskreno o kolegama: „Ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan“ (FOTO)

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj javnoj sceni i opravdano nosi nadimak „Institucija“.

Ona se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, ali zato svaki vikend puni klubove i diskoteke širom regiona i Evrope.

Često se oglasi i na društvenim mrežama, a sada je uputila jednu poruku svima koji se muzikom bave iz interesa, a ne iz ljubavi.

-Pevanje nije samo posao, ni zanimanje, niti način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, vrlo retko za sebe. Uvek se iznova radujem kada čujem da sam pesmom nekome pomogla, orhabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je tako. Voli vas vaša Stoja – poručila je pevačica na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, ona je pre nekoliko nedelja gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a tom prilikom je priznala da želi da kupi nekretninu u Puli i da tamo u budućnosti provodi vreme.

-Želim za koju godinu da se preselim tamo, da uživam, da se šetam, da se odmori. Uvek ću gledati da ispoštujem publiku, ali moraću malo više i da uživam, zasluženo je- rekla je ona.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković