Login/Registracija

Ovaj fudbaler je osvojio srce Sanje Đorđević: Pevačica se zbog ljubavi više puta selila, a ćerka im je za ponos (FOTO)

Pevačica Sanja Đorđević preko tri decenije uživa u skladnom braku sa fudbalerom Petrom Đorđevićem. Kruna ove ljubavi je ćerka Ivana, koja je diplomirala pravnik, a magistrirala je sportsko pravo, te je sada na doktorskim studijama u Švajcarskoj.

bog poslovnih angažmana njenog supruga koji je, nakon što je završio karijeru na terenu postao sportski direktor, te je morao u nekoliko navrata da menja države, većinu vremena Sanja i Perica proveli su razdvojeni.

Sanja se na vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za imućnog fudbalera.

Život na dve adrese za njih nikada nije predstavljao problem, mada je Sanji teško palo kada je njen muž 2018. godine morao ponovo da se preseli u drugu zemlju zbog posla.

Pevačica je jednom prilikom u medijima ispričala kako je izgledao njen život kao žene fudbalera, a u jednom momentu su živeli u Švajcarskoj, ali i u drugim državama u kojima je njen suprug imao angažovanje.

– Godinama sam se aktivno bavila muzikom, bila na turnejama širom Evrope, a suprug je takođe bio u sportu i uvek smo bili razdvojeni po nekoliko dana. Dešavalo se da to nekada bude i ceo mesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno, maksimalno posvećeni jedno drugom, i tako je bilo sve do leta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško. Tamo obavlja posao sportskog direktora, njegova dužnost je da stalno bude na pripremama, utakmicama i treninzima, ali se uvek nađe vremena kada može da dođe u Beograd ili ja odem kod njega na nekoliko dana. Najteže mi je kada i on i naša ćerka Ivana odu, a ja ostanem sama. Tih prvih nekoliko dana mi bude neobično jer ja ne mogu stalno da idem s njima, vrlo često imam zakazan nastup u Srbiji ili u regionu. Te dane provodim ovde u Beogradu, uglavnom se družim sa svojim prijateljicama i ugađam sebi – ispričala je svojevremeno Sanja, a potom dodala da joj je taj način života postao rutina:

– Meni je takav ceo život. Dok je Peđa aktivno igrao fudbal, mi smo se porodično selili iz grada u grad. Kad smo došli u Beograd, ja sam počela da nastupam svakog vikenda u inostranstvu i to je dugo trajalo. Jedini period kada sam živela bez kofera bile su one četiri godine kada sam prestala da se bavim muzikom. Mogu vam reći da sam se tada pošteno odmorila, ali mi je falio stari tempo života. Mislim da moj brak ovako lepo funkcioniše baš zbog toga što smo suprug i ja često razdvojeni. Kad su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čoveku prija kada se malo odmori i posveti se sebi.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković