Login/Registracija

Besna kao ris! Zbog onoga na šta je prinuđena, Zorica Erić oplela po poznatima: „E, pa ne dam, ne moram ni da prodam“

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 48 1

Pored pevanja kao primarnog posla, nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno Zorica Erić ima i jedan zanimljiv hobi, a reč je o ručnoj izradi nakita.

Njen hobi odavno je prerastao u biznis koja zahteva mnogo kreativnosti, truda, strpljenja, ali i velika ulaganja oko marketinga, budući da se danas sve svodi na reklamiranje putem društvenih mrežama.

nakit zorica

Ipak, Zorica ne želi da na taj način gradi sopstveni biznis, zbog čega se i oglasila na društvenim mrežama.

-Da bih prodala svoj nakit, trebalo bih da šaljem poklone nekim budaletinama poput Jovane Jeremić, ovim zadrugarkama koje prstom nisu mrdnule u životu i sve čekaju na gotovo i džabe. Pa me one malo reklamiraju i to je to. E, pa ne dam. Ne moram ni da prodam ako je to uslov. Nosiću, imam ćerke, pokloniću– poručila je odsečno Zorica na svom Fejsbuk profilu, što je naišlo na oduševljenje onih koji prate njen ručni rad i trud.

-Kod nakita mi novac nije prioritet, ni neka nenormalna zarada. Srećnija sam kad neko nosi ono što sam ja stvorila. Ali ova bagra neće – napisala je nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“.

zorica e nakit

Inače, na ideju da kreira nakit došla je nakon što je i sama trošila veliku svotu novca na kupovinu.

– Prvi par minđuša i narukvicu sam napravila za sebe, nakon što sam od nekih devojaka kupovala po nerealnim cenama. S obzirom da odavno imam Internet karticu, počela sam da istražujem cene na eBay-u i da naručujem perlice i delove koji su bili dosta jeftiniji u odnosu na cene kod naših prodavaca. Na Jutjubu sam gledala razne tutorijale o alatu, različitim tehnikama izrade i polako počela – rekla je Zorica za Grand i dodala da je pravljenje nakita smiruje i opušta, te da često i zaboravi koliko vremena provede u svojoj kreativnoj radionici.

– Vreme stane kad počnem da kombinujem perle, kad počnem izradu. Ne mislim ni o čemu, nema nikakvih briga, problema…Fokusiram se samo na ideju i komad koji sam zamislila. Dešava mi se da sedim za stolom po celu noć, i uopšte mi nije teško– izjavila je Zorica u intervjuu za Grand.

zorica nakit

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić