Petar Mitić priznao: „Posle samo mesec dana veze znao sam da je Ivana prava žena za mene“

IVANA PAVKOVIC I PETAR MITIC

Nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskadnijih parova na našoj javnoj sceni.

Oni već godinama uživaju u svojoj ljubavi, a ponosni su roditelji tri sina. Ivana i Petar od samog početka veze važe za sklaadan par koji svoj život drži daleko od skandala i medijskih naslovnica.

Oavj par je jednom prilikom otkrio kako je njihova ljubav počela, a priznali su i koji momenat je bio presudan da se prepuste emocijama i uplove u vezu. Prvo su neko vreme radili zajedno, a posle nekoliko meseci se rodila ljubav.

-Baš smo se družili i gledala sam u početku na njega kao na nekog starijeg brata. Bila je to turneja „Zvezda Granda“ u Crnoj Gori. I on je tada imao devojku, ja sam imala dečka, nismo ni gledali jedno na drugo kao na partnere. Savetovali smo tada jedno drugo. Baš mi nikada nije padalo na pamet da nas dvoje možemo biti zajedno. Kada smo se vratili sa te turneje, često smo zajedno radili. Tako smo se zbližili i valjda se to pretvorilo u ljubav – rekla je Ivana jednom prilikom.

-Znao sam posle mesec dana. Posle tih prvih mesec dana, znao sam da mogu da provedem ceo život sa njom. Pre nje, ja sam imao utisak da nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi. Bio sam jako nestašan. Jednostavno mlad čovek, željan svega. Sve je to, u jednu ruku, i normalno. Nikada tu nije bilo nekih nedozvoljenih stvari, ali dođe mlad čovek iz malog u veliki grad, a taj grad te prihvati oberučke. Stalno sam izlazio, društvo, prijatelji… I verovatno sam u jednom trenutku osetio da je vreme da se smirim i da nađem nekoga sa kim bih mogao da provedem život – rekao je tada Petar.

Podsetimo, Ivana i Petar su prošle godine postali roditelji blizanaca Vojina i Vuka, a sa starijim sinom Vujadinom je upotpunjena njihova porodična sreća.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković