Login/Registracija

Pojavio se u „Zvezdama Granda“ posle 15 godina, Popović potpuno zbunjen: „Je l’ ovo Petar Mitić?!“

ipiccy image 17 2

Muzičko nadjačavanje se nastavlja, a sudeći po početku nova sezona „Zvezda Granda“ i te kako obećava.

Naredni izazivač ove večeri bio je dvadesetogodišnji Petar Krekić iz Beograda kome je na crtu nakon pritiskanja tastera stao bivši učesnik Boban Bole Lazić koji je deo tima Ane Bekute.

Krekić se prvi put pred stučnim žirijem predstavio pesmama „Imam ljubav ali kome da je dam“ i „Ja sam putnik zalutali“, dok je Bole publiku razdrmao hitovima Luisa i Tome Zdravkovića.

IMG 3972

Nakon pevanja Popović je rešio da takmičare drži malo u neizvesnosti i proćaska sa njihovom podrškom.

-Pa Bobane ti si u međuvremenu dobio dete?- oduševljeno je rekao Popović, a takmičarov odgovor je nasmejao sve u studiju.

-Normalno, taman u vreme pauze! (smeh) Ovo je moja ćerka Una.

IMG 4004

Ništa manje oduševljenje nije izazvala ni Petrova podrška u kojoj se pored članova porodica našao ni manje ni više nego Milan Dinčić Dinča.

Ovo mi liči na Petra Mitića. Je l’ to Petar tu?- našalio se Saša, a Dinčin odgovor ga je nasmejao do suza.

Ne, Steva Anđelković! Šalim se, ja sam, Dinča. Tu sam u pratnji Krekića, on je vanserijski vokal. Poznajemo se sa nekih nastupa, a i privatno se družimo i naravno da sam na njegov poziv došao da ga podržim.

dinca 1

Nakon malo šale i smeha, usledio je onaj teži deo emisije- glasanje. Odlukom žirija Boban je dobio četiri glas, dok se Petar izborio za tri tastera.

Prednost novom takmičaru dali su Marija, Ceca i Mili nakon čega je Saša ponovo odlućio da iskoristi svoje pravo i izjednači rezultat.

-Izjednačio sam i evo sada neka gospođa mentorka, Bekuta kaže koga želi u svom timu- rekao je Sale, a Bekuta je ostala dosledna svom kandidatu.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 13092023 FOTO MUNJA 2 ok 1

-Što se tiče kandidata broj jedan ja sam mu dala apsolutnu podršku, treba ti mentor samo. Boki je formiran i odličan, briljirao je ali ajde malo i mlađe snage da podržimo- rekla je Ceca, a sledeči je reč dobio Bosanac.

S obzirom da je pravilo da mentori mogu da pričaju samo 30 sekundi Boske ovo vrlo ozbiljno shvatio te je brzinom svog izlaganja nasmejao sve.

-Prvi kandidat, boja glasa, dinamika, intonativno tačan, tekst, tempo, ukrasi, vazduh, pokretljivost na sceni, za jednu tricu! Drugi kandidat, za sve to ima bravo!

IMG 4012

Bobanovo iskustvo pohvalili su i ostali članovi žirija, ali ne krijući oduševljenje samouverenošću i hrabrošću porvog kandidata koji je odlučio da okuša sreću u novoj sezoni.

-Boban je zaista večeras bio dobar kandidat iako sam prednost dala prvom kandidatu jer bih volela da ga vidim i čujem dalje- dodala je Marija Šerifović, a potom je Đorđe David iznenadio ceo studio:

-Bobane tebe volim, ti si za mene namazana dorćolska priča i samo da kažem njegova ćerka je bila glavna glumica u mom spotu kada je imala samo 25 dana. To svakako nije uticalo na moje glasanje.

IMG 3990 1

Teška odluka bila je i pred ostalim članovima žirija.

-Baš je bila teška odluka, mada mislim da Petru fali iskustva na sceni, ali ipak ja se emotivno vezujem za kandidate koje znam godinama. Znam da je besmisleno. Ja sedim ovde sto godina isto koliko i ti Bobane učestvuješ ovde- rekla je Violeta.

IMG 3645

BONUS VIDEO – Saša Popović o novim pravilima u Zvezdama Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić