Aleksandar Sofronijević napravio haos u Knezu: Delio novac uličnim sviračima, ljudi se okretali i fotografisali (VIDEO)

Screenshot 2023 04 25 144252

Nakon što je otvorio svoj muzički studio i objavio mnoštvo noviteta iz svoje produkcije, orkestar Aleksandra Sofronijevića ne prestaje da iznenađuje.

Šef orkestra ovoga puta došao je na ideju da okupi orkestar u Knez Mihailovoj i pokaže ljudima da lepa muzika zaista nema granice.

Popularni članovi benda zasvirali su i zapevali pesmu „Kad me život zaboli“ usred najpromentnije ulice srpske prestonice, a slučajni prolaznici nisu mogli da sakriju iznenađenje i oduševljenje kada su ih ugledali.

Screenshot 2023 04 25 151747

Pojedini su se sa osmehom okretali za ekipom, dok su drugi bili hrabri i izvadili mobilne telefone kako bi ovaj prizor ovekovečili.

Virtuoza na harmonici pratila su dva fantastična ženska vokala – Mima Tanasković i Ana Vuletić, a koliki je Sofra car pokazao je kad je usred snimanja spota prišao uličnom sviraču i njegovu harmoniku okitio novčanicom.

Screenshot 2023 04 25 144414 2

-Kad te život zaboli, muzika je najbolji lek! Provereno znam, jer mnogo mojih prijatelja koristi tu terapiju , nadam se da ćete uživati u obradi jednog zaboravljenog hita– poručila je Mima, dok je Sofra dodao:

-Na svojim nastupima vole da osluškuju želje publike i zato često izvode pesmu Zorice Marković “Kad me život zaboli”.Orkestar Aleksandra Sofronijevića vam danas predstavlja ovu pesmu u novom ruhu da možete uvek da je slušate na Jutjub kanalu Aleksandra Sofronijevića.

Poslušajte kako zvuči stari hit u novom ruhu i kako izgleda kad orkestar napravi haos usred srpske prestonice.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić