Login/Registracija

PECNUO GA KOLEGA IZ ZVEZDA GRANDA: Velid Handžić pod pritiskom priznao naredni korak

Nakon romantične veridbe kolege iz „Zvezda Granda“ Mustafe Mehića, Velid Handžić tvrdi da je pod pritiskom okoline i kolega jer se i od njega očekuje da uskoro napravi isti potez i zaprosi svoju dugogodišnju devojku.

U razgovoru za Grand Velid se osvrnuo na Mustafinu veridbu i otkrio zašto čeka više od četiri godine da zaprosi devojku Lajmu Bajrović.

-Video sam sa se Mustafa verio, neka mu je sa srećom. Sad moram i ja (smeh), samo sam još ja ostao. Ne mogu još ništa da preciziram kad će to da bude, polako. Mogu samo da kažem da uskoro sve to planiram, ali sam jako zauzet poslom, radim mnogo i treba uskoro i pesmu da snimim, tako da posle svega toga idu te neke lepe i romantične stvari – priznaje Handžić i dodaje da o velikom svadbenom veselju još uvek nije razmišljao. Kaže, i za to ima vremena.

Za sad je, tvrdi, posvećen isključivo karijeri i nastupima kojih je od takmičenja u „Zvezdama Granda“ sve više, pogotovo u dijaspori.

Sad sam pevao u Minhenu u jednom restoranu i bilo je prepuno. Neki ljudi nisu mogli ni da uđu u salu, pa je gazda zamolio da napravimo i sledeće subote svirku i već je sve rezervisano – ponosno kaže Velid i dodaje da od posla „ne zna gde bije“, ali da mu u ovom trenutku to itekako prija.

Slobodno vreme kog je jako malo, provodi sa četvorogodišnjom devojkom Lajmom Bajrović iz Kaknja. Kaže da mu je ona najveća podrška u svemu što radi, a bila je uz njega i kada se borio sa porokom od kockanja, što je srećom kratko trajalo. 

– Trajalo je nekih godinu i po dana, dve i kad sam video da ja samo gubim pare, a mogu svašta nešto da napravim, onda sam odlučio da prekinem. Kad kockate ne treba vam niko, ni devojka, ni drugovi, ni kafana, bitno ti je samo da imaš dovoljno para i igraš sam – priznao je nedavno Velid i dodao da mu više ne pada na pamet da uđe u kockarnicu i da je sad posvećen svojim najbližima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić