Login/Registracija

NESVAKIDAŠNJI TRETMAN: Nećete verovati šta su Tamara i Emir priredili bebi

Otkako su nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Selimović i pevač Emir Habibović postali roditelji, njihov život se potpuno promenio, a malena Ariana postala je njihov centar sveta. Tako su sve podredili naslednici i svaki dan trude se da je usreće.

Tako su došli na ideju da svoju četvoromesečnu naslednicu odvedu u spa centar na tretman koji je namenjen isključivo bebama.

-Baby spa je super, Ariana je uživala, mirna mi je ceo dan – počela je priču Tamara i otkrila kako je saznala za hidroterapiju, ali i kako je njena naslednica podnela tretman.

-Pa iskreno baby spa je kao i spa za nas odrasle. Emir nam je zakazao termin i ja sam bila iznenađena kada sam čula da tako nešto postoji. Ariana je bila u toploj kupki kao đakuzi nekih 40-tak minuta, gde su bili upaljeni neki talasi koji opuštaju. Kasnije je imala masažu što prija svakoj bebici -objašnjava novoprečena mama i dodaje da je čula da hidroterapija znatno pomaže u razvoju motoričkih i psihosocijalnih veština mališana.

Boravak u spa-centru za bebe opuštajući je i za roditelje, u šta se i sama uverila.

-Tu noć posle baby spa tretmana spavala mi je od 21h do 9 ujutro, samo se budila da jede u toku noći. Tako da prijalo joj je, verujem –istakla je supruga Emira Habibovića.

Za sad pevačica je u potpunosti posvećena naslednici, ali razmišlja da se uskoro vrati i na scenu.

-Planiram nešto od januara, zapravo čitav moj projekat je planiran sredinom januara da izađe -otkrila je Tamara za Grand.

BONUS VIDEO – Proslava povodom rođenja deteta

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić