Začula se SVADBENA ZVONA: Porodica Milice Čikarić slavila do jutra (FOTO)

Mlada pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Milica Čikarić, ovog vikenda imala je mnogo razloga za slavlje, a najvažniji priuštio joj je brat Marko i novopečena snajka Tamara koji su se zavetovali na večnu ljubav i time usrećili celu porodicu Čikarić.

Veliko svadbeno veselje upriličeno je u Prokuplju, a koliko je ponosna sestra bila srećna otkrila je za Grand.

Screenshot 20221016 223032 Instagram

Svadbeno veselje izazvalo je mnogo emocija kod Čikarića, a posebno kod Milice koja se tokom gala slavlja nekoliko puta latila mikrofona i raznežila.

Goste je zabavljao bend iz Prokuplja, a ja nisam mogla a da po želji mladenaca i rodbine ne otpevam nekoliko pesama. Pevala sam sve-od zabavnjaka do narodnjaka. Svadba je bila baš dobra, atmosfera je do kraja bila vrh – započela je priču Milica i otkrila da je emotivno doživela bratovljevu ženidbu.

Screenshot 20221016 223040 Instagram

-Jao, iskreno kako rastem, tj kako sazrevam, svadbe i kada radim i kada idem kod nekog mog su mi toliko postale emotivne, iako ja i nisam tako emotivna osoba. Ali ova svadba mi je baš posebna, jer je brat u pitanju. Bila sam uz njega kada je trebalo da mu pomognem oko iznenađenja koje je pravio za prosidbu, tako da sam sad još srećnija zbog njih dvoje- istakla je pevačica, dok je na pitanje da li se dešava nešto na ljubavnom planu i kad će ona stati na ludi kamen, odgovorila:

-Ima vremena, polako. Još sam mlada, tek mi je 21.Ne volim da mešam privatan život sa poslovnim, tako da ću to da zadržim za sebe.

Podsetimo, Milica se proslavila u „Zvezdama Granda“, gde je bila u timu Jelene Karleuše, a u velikom finalu završila kao drugoplasirana, dok je pobedu tada odnela Džejla Ramović.

Na njen neverovatni talenat i šarmantnu pojavu niko nije ostao ravnodušan, a nakon takmičenja upisala je DIF, dok uporedo sa studijama peva sa poznatim beogradskim bendom.

Nedavno je izjavila da jako voli sport i da trenira karate, kao i da joj je žao što nema trenutno vremena da trenira zbog brojnih obaveza.

1ad5b3be71149347d0f5766220fd13809021d975
Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić