Takmičarka zbog Darka Lazića smršala 33 kilograma: „Bila sam nesigurna, plakala sam svaki dan“ (VIDEO)

Ove subote pažnju javnosti izazvala je Jasminka Dujmović iz Zagreba, nekadašanja učesnica „Zvezda Granda“, a danas šoua „Nikad nije kasno“, koja je u emisiji otkrila da je do pre šest meseci imala 115 kilograma.

Iako su mnogi pomislili da je reč o specijalnoj dijeti, zapravo je za Grand otkrila da se ipak podvrgla operaciji.

Jasminka

– Skinula sam 33 kilograma, jeste to bila dijeta, ali sam uradila zahvat smanjenja želuca i već šest i po meseci sam na određenoj ishrani. Odlučila sam se za operaciju, jer sam bila jako nesigurna, mučila me je debljina, zbog toga sam svaki dan plakala – priznala je takmičarka za Grand i otkrila da najveću zaslugu za to ima Grandov pevač.

-Podstakla me je je operacija Darka Lazića i rezultat koji je dobio. Kad sam to videla, počela sam da se raspitujem. Istraživala sam godinu dana i onda sam se odlučila da probam i ja – priznala je Jasminka koja osim izgleda, može da se pohvali i specifičnim glasom. Ali ono što je izdvaja od drugih pevačica jeste što je sklona neverovatnim transformacijama, te svakog meseca menja i boju kose.

IMG 4113

-Volim lude frizure, jednostavno sam drugačija. Ne volim da se stopim sa masom – priznaje, dok na pitanje da li će se izdvojiti po nečemu u ovoj sezoni takmičenja veterana, odgovara:

-Ne znam, nadam se da hoću, ali bih više volela da se izdvojim pre svega svojim vokalnim kvalitetima, pa onda i izgledom. Mislim da sam ja jedan paketić!

Kako je učestvovala u „Zvezdama Granda“ Jasminka je otkrila šta misli o ovom projektu, pa ga uporedila sa „Nikad nije kasno“, a koji joj se format više dopada, saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Milinković