Login/Registracija

Ozbiljna borba u ,,Zvezdama Granda“, a ovi kandidati plasirali su se posle teškog baraža u sledeći krug

ozbiljna borba u zvezdama granda

Ozbiljno pevačko nadmetanje gledali smo i ove subote u muzičkom takmičenju ,,Zvezde Granda“, a Saša Popović je ponovo bio na mukama da odluči ko od kandidata koji su se našli u baražu treba da prođe u sledeći krug.

ZIRI ZG SNIMANJE 09102023 FOTO MUNJA 12 ok

Čitav šou bio je još interesantniji jer pojedini kandidati naprosto nisu imali sreće da pritiskanjem tastera izvuku sebi ravnopravnog takmaca, zbog čega su i možda neočekivano prema odluci žirija svoju šansu morali da traže u završnici emisije.

0A0A0710

Direktno u naredni krug takmičenja „Zvezde Granda“ plasirali su se: Adela Smajlović, Boban Bole Lazić, Valentina Cvetković, Lazar Živanović, Marija Ćirić, Miki Sekulovski, Đula Drini i Tilen Lotridž.

Imena kandidata koji su bili na najvećem isčekivanju večeras, i svoj put ka nastavku pronašli kroz baraž su: Goran Dimić, Dijana Krneta, Inel Nukić i Milica Kostadinović.

PROSLI IZ BARAZA ZG SNIMANJE 09102023 FOTO MUNJA 5

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Izlazak na scenu Dina Merlina u areni

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin