Login/Registracija

Pali poljupci u „Zvezdama Granda“! Oduševljeni Đole izašao na scenu i čestitao takmičaru, a potom poljubio Cecu: „Pa što mene, čovek je pevao, a ne ja?“

poljupci u zvezdama granda

Mladi Inel Nukić (17) iz Živinica sa numerama „Šadrvani“ od Šabana Šaulića i „Zbog tebe sam vino pio“ od Šerifa Konjevićai stao je na crtu iskusnom Velešaninu Mikiju Sekulovskom (36) iz tima Cece Ražnatović koji je na sceni izveo pesme „Nakon svih ovih godina“ od Bijelog dugmeta i „Alfa Romeo GTA“ od Dade Topića.

Poljupci u Zvezdama Granda 4

Iskustvo je ovoga puta presudilo a Sekulovski koji je podigao atmosferu i uz čiji nastup je Đorđe David đuskao sa 6 osvojenih glasova izborio je plasman dalje.

Dragan Stojković Bosanac je prvi čestitao mladom takmičaru na izvedbi, objasnivši razloge zbog kojih to čini:

-Nije on naleteo na iskusnog takmičara, on je izazvao a mi Bosanci se ne plašimo ničega. Bravo momče! Dobro si pevao za tvojih 17 godina a verovatno si i ti amater. Što se tiče drugog kandidata, vrlo dobro. Pozdravljam Dadu Topića – poručio je Boske.

Poljupci u Zvezdama Granda 7

Saša Popović pozdravio je Snežanu Đurišić i dao joj reč.

-Podržala sam kandidata jer se vidi da je vežbao i spremao se za nastup ali je sitacija da nijeimao sreće da u duelu bude sa ovim kaniddatom – rekla je Snežana, a Marija je pohvalila hrabrost prvog kandidata, a evo kako je on pevao:

Marija se potom obratila drugom takmičaru:

-Ovde je bilo par rokenrol izvođača koji su ostavili neki trag. Isak, Hanad, Josifovski. Ti si do sada kad je ta muzika u pitanju daleko najbolji.

Poljupci u Zvezdama Granda 10

Đole poljubio Cecu

Đorđe David istakao je da ovo nije bilo realno odmeravanje snaga.

-Kandidat broj jedan, nerealan duel, pogotovo što si ti čovek koliko ovu materiuju poznajem koji to radi kako treba. A ti me sad iseci jer moram da izađem i da poljubim Makedonca. Nikad se niko nije usudio da otpevaTipića i ovu pesmu koju si ti odabrao. Hvala ti na tome, ja sam uživao do neba – rekao je Đole, izašao na scenu i poljubio takmičara.

Pogledajte kako je izgledao nastup koji je ganuo rokera:

Popović je dao Đoletu sugestiju:

-Ja da sam na tvom mestu ja bih došao i poljubio cecu kao njegovog mentora – rekao je Popović, a Đole je dotrčao i „coknuo“ Cecu.

-Pa što mene, čovek pevao, a ne ja? – pitala je Ceca i objasnila:

-Rekao je da sam dobio biser a ja kažem korpu bisera.

Poljupci u Zvezdama Granda 13

Ana Bekuta bila je fascinirana Đoletovom reakcijom tokom takmičarevog nastupa.

-Da ste vi vudeli Đorđa koji je uživao. Ovde se sve treslo i ja sam se krstila i levo,m i desnokm i pomislila sam da nisi normalan Đole. Šta ti je? Ovo je samo jedan takmičar. Odličan si, neću da umanjujem tvoju vrednost, ali meni je Đorđe ovde bio mnogo čudan – rekla je Ana.

Poljupci u Zvezdama Granda 8

Viki MIjković bila je iznanađena zašto je Đole bio čudan.

-On je čovek umetnik, pa kada ga nešto pogodi raduje se – rekla je Viki i potom pohvalila narodnjaka.

Popović je koristio panik taster i prekinuo Viki, što je izazvalo polemiku između njih dvoje, ali je nakon opaske ponovo dobila reč da bi opet bila prekinuta.

-Ona priča pola sata i ništa o kandidatima da kaže – rekao je Popović i dao reč Aleksandru Miliću Miliju koji je bio kratak:

-Kandidat borj dva, savršen i to je to.

Poljupci u Zvezdama Granda 1 1

Bosanac se javio za repliku i izneo opasku da nije u redu da pojedini članovi žirija navijaju za takmičare dok sede na svojim mestima, a pošto se to odnosilo na Đoleta on se osetio prozvan i priznao je da je snimao šta se dešava u žiriju.

-On hoće da ostane u žiriju po svaku cenu i ne bira sredstva – rekao je Boske.

-A to što ti ljubiš Isaka u usta u tim godinama. Sramota! Klanjao si se čoveku – odgovorio je roker na kritike, a Boslke je sve negirao.

Poljupci u Zvezdama Granda 3

Popović je presekao debatu i dao reč Ceci Ražnatović koja je izašla na scenu.

-Mog kanidata idem da izgrlim – rekla je Ceca i izašla bosa na scenu.

-A gde su ti cipele Svetlana? – pitala je Bekuta, ali odgovora nije bilo.

BONUS VIDEO: Đorđe David o novim pravilima u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: