Login/Registracija

OVO SE NIKAD NIJE DESILO U „ZVEZDAMA GRANDA“ Kume zapevale u duelu jedna protiv druge, žiri sasuo paljbu

kume u zvezdama granda
Milica i Valentina – kume u Zvezdama Granda

Duel između Milice Kostadinović (17) iz Ciriha i Valetine Cvetković iz Beča pamtiće se po brojnim iznenađenjima, ali i lavinom komentara stručnog žirija koji će se još dugo prepričavati.

Mlada Milica večeras se predstavila pesmama „Poslednji let“ i „Da, da, da“, dok je Valentina zapevala „Dođi što pre“ i hit Zlate Petrović „Aj, vino, vino“.

Milica Kostadinović – Zvezde Granda – Live:

Ko su kume u Zvezdama Granda?

Devojke su na sceni bile prava atrakcija i to ne samo zbog fantastičnih stajlinga, već i zbog onoga što je Saša Popović otkrio.

-Ja ne mogu da verujem da Milica i Valentina pevaju jedna protiv druge! Čuo sam da se poznaju, a one su zapravo kume! Kako ste kume?- rekao je zbunjeno Sale, a Milica je odgovorila:

-Ja sam njoj rekla da bih baš volela da budem sa njom u duelu. A to kako smo kume je baš komplikovano, pa da ne objašnjavam sada.

Valentina je od mog bivšeg supruga rođaka- otkrila je Miličina mama.

kume u zvezdama granda 2
Kume u Zvezdama Granda zapevale zajedno!

Kume u Zvezdama Granda izazvale haos!

Žiri je odlučio da glasa u korist Valentine, koja osvojila šest glasova, dok je Ana Bekuta svoj glas dala mladoj Milici.

-Prvi kandidat, vrlo je talnetovana i razdragana. Lepo pričaš znaći da nisi uplašila. Lepo si stilizovana i doterana. Onaj šešir ti skriva lepotu, vodi računa. Što se Vaklentine tiče šteta je velika, kada počneš da radiš sa mentorom sve ovo lepo što ću ti reći ode dođavola. A to je lepo si pevala- počeo je Boske a onda ga je Saša prekinuo, budući da je njegovih trideset sekundi za obrazloženje isteklo.

-Meni je jako stalo do njegovog mišljenja. Molim vas da završi. Nisam nikada dobila pozitivan komentar, a baš sam želela– rekla je Valentina, a Popović se našalio.

-Da li je moguće da nikada nisi dobila pozitivan komentar od Bosanca?!- šokiran je bio direktor, a potom odlučio da dozvoli Draganu da priča malo duže.

Šta se dogodilo i kako se Boske snašao u komentarisanju pogledajte u videu ispod:

Scenski stajling i performans pohvalila je i Marija Šerifović, ali i iznela niz kritika na račun njihovog pevanja.

-Nemate pojma! Pojma nemate znači, ali Valentina je u prošlom krugu bila daleko bolja, ne znam šta se sad dogodilo?!? Milica je jako mlada i mora još mnogo da vežba. Vrati se, pa probaj opet jer ovo nije bilo dobro. Praštajte cure!- iskrena je bila Šerifovićeva, ali njen komentar doveo je do rasprave sa Sašom Popovićem.

0A0A0900

Nije baš tako kako Mara kaže. Ona kad vidi dobre ribe ona ide, rezanje znači!- dobacio je Sale, što je Maru izrevoltiralo.

-To nije tačno! To je glupo što govoriš i nema veze sa mozgom. Nevaspitano je bezobrano je i ogroman si seljak. Ljakse! Sjajno izgledate ali nemate pojma, niste dobro pevale- pobunila se Marija, dok je Boske tvrdio da nije u pravu.

-Počni da govoriš istinu!- povikala je Marija na Bosanca.

0A0A0904
Kume u Zvezdama Granda izazvale haos!

Ipak, u njihovu raspravu umešao se Popović koji je tvrdio da su obe takmičarke izuzetno atraktivne, kao i da su pevale vrlo solidno.

Međutim, ovaj duel je izazvao raspravu među čuvenom osmorkom što je dovelo i do svađe ko je seljak, ali i ko je gde rođen.

Raspravu žirija i Saše Popovića pogledajte u videu ispod:

Da pevanje nije bilo baš sjajno smatrale su i Viki i Bekuta, koja je jedina dala glas Milici kao vetar u leđa.

-Ovo što je Marija rekla može da se kaže i na drugi način. Lepe ste, talentovane, ali ovo večeras nije bilo dobro- dodala je Sneža, a njenom stavu priključila se i Ceca.

-Za nijansu je bila bolja Valentina. Inače, mnogo nestabilnosti, mnogo falša, ali izgledate prelepo, tu greške nema. To nam i treba, ali poradite na tačnosti i ostanite prelepe jer se i to traži!- poručila im je Svetlana.

0A0A0775
Kune u Zvezdama Granda izazvale lavinu komentara!

Valentina Cvetković – Live – Zvezde Granda:

Ipak, Sale je i dalje tvrdio da su kandidatkinje bile dobre, te se u svom stilu našalio:

-Ali ja kada bih pravio neku zabavu pre bih zvao vas nego Svetlanu zato što nemam dovoljno para da nju platim, jer je puno skupa- nasmejao je direktor sve, dok je Đorđe David bio kratak i jasan:

-Milica veze nema. Valentina, prva pesma je okej, druga ne valja!

0A0A0862
Kume u Zvezdama Granda- Duel

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović